Grimstad Adressetidende

Tyver rotet rundt i huset

Marie Kalvehagen og mannen fikk i helgen en ubehagelig overraskel­se da de så at noen hadde stjålet alt av verdisaker i huset deres.

-

➤ Natt til lørdag var noen inne i huset til Marie Kalvehagen i Groosåsen og forsynte seg med alt av verdisaker. – Det er så ekkelt å tenke på at noen har vaert rundt og rotet i hele huset mitt, sier hun, og ber folk tipse politiet.

Marie Nellevine og Rasmus Siegmund Kalvehagen kjøpte for snart et år siden hus i Turveien i Groosåsen. De flyttet inn, men det viste seg at huset trengte renovering. Derfor er de for tiden ikke i huset om natten, men de er der hver dag for å jobbe med renovering­en.

– Vi kom tidlig lørdag formiddag og skulle fortsette renovering­en. Da min mann kom inn i huset så han at stereoanle­gget og tv-en var borte. Så oppdaget han at pc-en og kameraet var borte. Så gikk jeg for å se på mine gjemmested­er, og da var bunadsølve­t og smykkeskri­net borte, sier Kalvehagen.

– De har tatt alt som var av verdi. Jeg synes det er veldig trist. Det er smykker jeg har fått med inngraveri­nger, smykker jeg har arvet, alt er borte, sier hun oppgitt.

Håper på tips

Kalvehagen håper nå folk med informasjo­n som kan føre til oppklaring kan kontakte enten dem eller politiet.

– Om du har sett mistenkeli­g adferd i området natt til lørdag, eller om noen skulle forsøke å selge deg for eksempel bunadsølv, Lyngdorf-anlegg, Junghans-gullklokke eller Samsung-TV, vennligst send oss en melding eller kontakt politiet, oppfordrer hun via Facebook.

– Dette koster oss veldig mye, enkelt og greit, uavhengig av om vi har forsikring eller ikke, sier hun.

– Ekkelt

Hun er glad for at ingenting skjedde med familien.

– Det er bare ting, så vi, min lille baby og min mann har det fint, og det er det viktigste. Men det er så ekkelt å tenke på at noen har vaert rundt og rotet i hele huset mitt, sier Kalvehagen, som etter innbruddet har gått til innkjøp av alarmanleg­g.

Det var også innbrudd i et hus til i Turveien natt til lørdag, og politiet ber om tips fra publikum dersom noen har sett noe mistenkeli­g i området. ➤ Martin Haugen martin.haugen@gat.no

 ?? FOTO: MARTIN HAUGEN ??
FOTO: MARTIN HAUGEN
 ??  ?? TRIST: Marie Kalvehagen synes det er trist og ekkelt å tenke på at noen har rotet rundt i huset og forsynt seg med alt av verdisaker. Nå håper hun folk har tips i saken.
TRIST: Marie Kalvehagen synes det er trist og ekkelt å tenke på at noen har rotet rundt i huset og forsynt seg med alt av verdisaker. Nå håper hun folk har tips i saken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway