Grimstad Adressetidende

Ser på sesongavsl­utningen som sin siste Jerv-kamp

Glenn Andersen kan ha spilt for Jerv for siste gang.

- Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Det var en skuffet gjeng som tuslet av den regnvåte levermyrma­tta etter årets siste kamp søndag. Jerv skapte noen store målsjanser, men det var Tromsdalen som kunne avgjøre på overtid etter at kaptein Glenn Andersen laget straffe.

Takket vaere Åsanes tap ble det likevel sikker plass og en ny 13. plass for Jerv. Andersen er naturlig nok ikke helt fornøyd med måten laget avsluttet sesongen på.

– Det er ikke sånn vi hadde lyst til å avslutte sesongen. Vi hadde en plan om å gjøre det bedre enn fjor, vi havnet på samme plass som i fjor med fryktelig mye mindre innslupne mål enn i fjor, men med så få scorede mål var ikke akkurat slik vi hadde ønsket.

– Hvordan opplevde du straffesit­uasjonen?

– Fryktelig billig, men det er dessverre ikke jeg som dømmer. Ja, vi er naer hverandre, men det er lov å vaere naer hverandre i fotball. Han sa det selv også, Tromsdalen-spissen, at den var billig, men det er ikke vi som dømmer.

Ingen diskusjone­r med klubben

Andersen (38) har vaert en nøkkelspil­ler for Jerv i de fire sesongene i 1. divisjon, men han har ikke kontrakt med Jerv etter årets sesong. Det hører med til historien at Andersen flere ganger før har signert ny ettårskont­rakt på Jervs julebord.

– Hvordan ser du på fremtiden som fotballspi­ller?

– Sånn jeg ser på det akkurat nå, ser jeg på dette som siste kampen. Det er kun en som har prøvd å overtale meg til å fortsette, og det er min eldste sønn, så det er kun han jeg har vaert i kontakt med om å fortsette som fotballspi­ller.

– Det har ikke vaert noe som helst diskusjon med klubben?

– Nei, det har det ikke, så jeg ser på dette som den siste kampen.

– Er det sånn du ønsker det, er du fornøyd med det?

– Jeg har vaert med på å holde Jerv i 1. divisjon i fire sesonger på rappen, noe som er historisk, som aldri har skjedd før, og jeg er stolt av den jobben vi har lagt ned, sier Andersen. ➤

 ??  ?? SKUFFET: Glenn Andersen og resten av spillerne måtte gå tomhendte av banen mot Tromsdalen. Kampen kan ha vaert kapteinens siste for klubben.
SKUFFET: Glenn Andersen og resten av spillerne måtte gå tomhendte av banen mot Tromsdalen. Kampen kan ha vaert kapteinens siste for klubben.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway