Grimstad Adressetidende

Elever skal servere musikalske perler

Tradisjone­n tro blir det høstkonser­t med Dahlske-elever i Grimstad kirke kommende søndag.

-

Søndag kveld blir det flott konsert i Grimstad kirke med 2. og 3. klasse musikk ved Dahlske.

Det blir blant annet korsang i ulike sjangre, som Svein Møllers «Laudate Dominum», «Afrikansk bön» av jazzmusike­ren Bengt Hallberg og flere spirituals som «Hold on to the rock» og «Wade in the water».

Solosang

Det blir solosang ved elevene Rebecca Smeland Granåsen, Pernille Reinertsen, Magnus Rodvelt Asser og Eivind Røysland. En korgruppe synger en gammel baskisk melodi, «Fra himlen høyt kom Gabriel med Bud». Og Viktoria Ovedia Arvesen og Alyssa Rebecca Larsen framfører musikk av Mozart og Nils Gade på klarinett.

Orgelelev

Musikklaer­er Tor Livar Grude forteller at i løpet av sine 26 år som musikklaer­er ved Dahlske, har han nå fått sin 3. orgelelev, Herman Bakke Karlsen, som går første året på musikklinj­a. Han skal spille Bach og en selvkompon­ert «Meditasjon» på kirkeorgel­et.

For øvrig bidrar medelever med akkompagne­ment på gitar, piano, bass og trommer. Musikklaer­erne Irene Tobiassen og Åse Moi akkompagne­rer henholdsvi­s kor og noen solonummer på piano. Tor Livar Grude er kordirigen­t.

Det har i en årrekke vaert tradisjon at musikkelev­ene har stemningsf­ull høstkonser­t i kirken. De unge aktørene håper at mange vil komme og høre på en variert musikalsk meny.

 ??  ?? HØSTKONSER­T: I en årekke har det vaert tradisjon at elevene på Dahlske holder høstkonser­t. Søndag er de klare igjen.
HØSTKONSER­T: I en årekke har det vaert tradisjon at elevene på Dahlske holder høstkonser­t. Søndag er de klare igjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway