Grimstad Adressetidende

Lover kjent Trass-stil

Torsdag er det premiere på «Bare på Trass». Denne gangen har Compagnie Trass blant andre med seg den kjente fioliniste­n Ragin Wenk-Wolff i Catilina.

- ➤ Gro Austenå Berg gro@gat.no

– Det er kjempegøy. Det er godt å gjøre noe avslappend­e med venner, sier Ragin Wenk-Wolff.

Søndag var den kjente fioliniste­n på plass i Catilina sammen med Compagnie Trass og dansere fra Allegro ballettstu­dio.

Gøy

Torsdag skal de slippe inn publikum til forestilli­ngen «Bare på Trass».

– Jeg kjenner noen av dem fra før, sier Wenk-Wolff, og forteller videre at hun blant annet har gått på skole med Bjørn Olav Aas Hansen.

Å stå på scenen sammen med et kor er ikke det Wenk-Wollf gjør mest av, derfor synes hun det er gøy.

– Det blir litt som det Arve Tellefsen gjorde sammen med Knutsen og Ludvigsen, sier hun og smiler.

Åtte dansere fra Allegro ballettstu­dio er også hanket inn for å danse til et par nummer med musikk av Secret Garden og Pink Floyd, og denne søndagen ble alt satt sammen for første gang.

– Det er den mest spektakula­ere forestilli­ngen vi har gjort noen gang. Selv om vi har musikere i verdenskla­sse, har vi ikke lagt bort Compagnie Trass’ saeregne og litt crazy humor, røper Bjørn Olav Aas Hansen.

Han sier videre at det fortsatt vil bli en god del av overrasken­de stunts i god Monty Python/ Compagnie Trass-stil.

Variert musikk

Det er Anne Bjørkvik som har regien, og andre kjente fjes som Janne Laerum Bie og Elisabeth Stalleland Igland blir å se sammen med det muntre herrekoret på scenen.

I tillegg får de god musikalsk hjelp av dirigent og kapellmest­er Jo Eskild og et band bestående av Rolf Bjelland på trommer, Tormod Andersen på bass, Arild Haglund på akustisk gitar og Eivind Laerum Bie på elgitar.

– Fellesnevn­eren er masse utrolig flott og variert musikk, sier Aas Hansen. Compagnie Trass og Co står på scenen i Catilina torsdag, fredag og lørdag, og billetter får du kjøpt på kulturhuse­t.

 ??  ?? MUSIKK: Bandet består denne gangen av Rolf Bjelland på trommer, Tormod Andersen på bass, Arild Haglund på akustisk gitar og Eivind Laerum Bie på elgitar.
MUSIKK: Bandet består denne gangen av Rolf Bjelland på trommer, Tormod Andersen på bass, Arild Haglund på akustisk gitar og Eivind Laerum Bie på elgitar.
 ??  ?? KONSERTKLA­RE: Ragin Wenk-Wolff er med når Compagnie Trass igjen står på scenen i kulturhuse­t kommende uke. Hun synes det er avslappend­e å bli med på moroa.
KONSERTKLA­RE: Ragin Wenk-Wolff er med når Compagnie Trass igjen står på scenen i kulturhuse­t kommende uke. Hun synes det er avslappend­e å bli med på moroa.
 ??  ?? DANS: Åtte jenter fra Allegro ballettstu­dio bidrar også til det visuelle uttrykket underveis.
DANS: Åtte jenter fra Allegro ballettstu­dio bidrar også til det visuelle uttrykket underveis.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway