Grimstad Adressetidende

Sterkt møte med Susanne

Noe av det som gjorde sterkest inntrykk på Lene Langemyr i året som gikk var 18 år gamle Susanne Navjord Liene som fortalte sin sterke historie i NRK-serien «Jeg mot meg».

- NYTTÅRSINT­ERVJU Camilla Hovstø camilla@gat.no

– Hva husker du best i Grimstad i året som gikk?

– At Vinmonopol­et ikke fikk lov til å flytte til Odden som de ønsket. Det vitner om en en detaljstyr­ing av naeringsli­vet som ikke er bra for byen på sikt.

En annen ting, er da Bystyret i Arendal ble tvunget til å følge Grimstad i å stemme nei til lokale bompenger. Det gjør nemlig at innbyggern­e våre også, kan puste lettet ut.

Ellers husker jeg godt grimstadje­nta Susanne Navjord Liene, som sto frem på NRK serien «Jeg mot meg», og hvordan storsamfun­net ønsket å hjelpe henne underveis og i etterkant. Men også blinde Anne Turid Skarpeteig som FrP hjalp mot byråkratie­t. Hun banet en vei for mange andre som også strever mot systemet i hverdagen. – Hva vil prege 2019, tror du? – Det er et år med kommuneval­g, så da er det naturlig at 2019 blir preget av det. Jeg vil jobbe for forenkling for innbyggern­e på alle områder, alt fra enklere søknader til mindre byråkrati. Vi må minne kommunen om at de er der for innbyggern­e og ikke omvendt. At de heller leter etter grunner til å si ja, enn grunner til å si nei.

Vi må også jobbe med å bedre den økonomiske situasjone­n i kommunen.

– Hva ønsker du for det kommende året?

– For det kommende året håper jeg på at FrP kommer i posisjon etter valget, slik at vi kan påvirke politikken og beslutning­ene som tas i Grimstad mye mer enn i dag. Det vil vaere til fordel for innbyggern­e og naeringsli­vet i Grimstad. – Har du et nyttårsfor­sett? – Ja, å gjøre alt det jeg kan for å vise folk i Grimstad hvor god FrP-politikken er for dem. ➤

 ??  ?? STERKT: Lene Langemyr (FrP) trekker fram Susanne Navjord Liene som en av personene som
STERKT: Lene Langemyr (FrP) trekker fram Susanne Navjord Liene som en av personene som

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway