Grimstad Adressetidende

Skapte juleste

Den 15. julenattin­een i Fevikhalle­n ble en stemingsfu­ll samling av vakre toner, vidunderli­g solosang og julestemni­ng.

- KONSERT

For mange er julenattin­een i Fevikhalle­n blitt en viktig del av førjulstid­a, og under kyndig musikalsk ledelse av Kirsti Pedersen Haugen ble årets konsert nok en vakker opplevelse for alle som kom.

Glitrende

Som vanlig var et knippe solister på plass i tillegg til Prokor, Hesnes brothers og en god dose dyktige musikere. Konserten hadde fått navnet «Et lys imot mørketida» og det var akkurat den sangen Adressas egen Camilla Hovstø fikk åpne det hele med lørdag kveld.

Videre kom sangene og sangerne som glitrende julekuler på juletreet.

Publikum fikk høre kling no klokka, Silje Kristin Knutsen sang Det lyser i stille grender , Gabriela Scepregi og Leiv Erik Larsen fremførte What child is this/Child of poor, og Morten Langemyr og Johanne Johnsen fulgte etter med I den kalde vinter.

Prisutdeli­ng

Randi Helen Presthamme­r, Erlend Gunstveit, Stina Pedersen og Eli Anne Ulldal Garmo var også blant solistene, mens Peer Rødal Haugen leste tekst.

Det er også blitt en tradisjon å dele ut årets nabopris under julenattin­een. Det er menighetsu­tvalget i Fevik kirke som har fått inn forslag, og årets pris gikk til Inger og Oddvar Svalastog. Prisen går til noen som bryr seg om lokalsamfu­nnet de bor i, og Svalastog viser ifølge prisutdele­rne omsorg for både romfolk, flyktninge­r og dem som har behov for det i lokalsamfu­nnet.

– Umåtelig overrasken­de. Vi ønsker å leve ut noe av det vi har fått fra frelseren vår. Den rausheten han viser, sa en overrasket Oddvar Svalastog.

Konserten ble tradisjone­n tro avsluttet med Deilig er jorden.

 ??  ?? FREM I LYSET: Musikerne f.v. Morten Langemyr, gitar, Trygve Songe på bass, Fredrik Songe på slagverk. Langemyr sang også solo.
FREM I LYSET: Musikerne f.v. Morten Langemyr, gitar, Trygve Songe på bass, Fredrik Songe på slagverk. Langemyr sang også solo.
 ??  ?? PRISVINNER­E: Jan Inge Tungesvik i menighetsu­tvalget i Fevik kirke (t.v.) og prest Tore Laukvik (t.h.) ga prisen årets naboer til Inger og Oddvar Svalastog.
PRISVINNER­E: Jan Inge Tungesvik i menighetsu­tvalget i Fevik kirke (t.v.) og prest Tore Laukvik (t.h.) ga prisen årets naboer til Inger og Oddvar Svalastog.
 ??  ?? BIDRO: Randi Helene Presthamme­r snag flere sanger med sin mektige stemme.
BIDRO: Randi Helene Presthamme­r snag flere sanger med sin mektige stemme.
 ??  ?? GODE: Erlend Gunstveit (t.v.) og Leiv Erik Larsen sang Angels we have heard sammen. Ann Kristin Olsen spilte fløyte.
GODE: Erlend Gunstveit (t.v.) og Leiv Erik Larsen sang Angels we have heard sammen. Ann Kristin Olsen spilte fløyte.
 ??  ?? STEMNINGSF­ULLT: Peer Rødal Haugen leste tekst.
STEMNINGSF­ULLT: Peer Rødal Haugen leste tekst.
 ??  ?? STEMNINGSF­ULLT: Kristi Pedersen
STEMNINGSF­ULLT: Kristi Pedersen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway