Grimstad Adressetidende

– Jeg mener ikke at noe skal feies under teppet

Nicolay Svendsen kommer med et par presiserin­ger i debatten med Karl Meidel Johansen.

- DEBATT Nicolay Svendsen

Lesernes mening: Jeg vil gjerne komme med et par presiserin­ger:

Om varsler- og mobbesak mener jeg: ingen ting.

Om innkjøpssa­ken mener jeg: ingen ting.

Derimot har jeg en klar, dog ukvalifise­rt, mening om den ulykksalig­e seilasen til KNM Helge Ingstad.

For dette har jeg litt greie på, men heller ikke her får noen greie på hva jeg mener inntil havarikomm­isjonen har gjort jobben ferdig. Det handler om å kjenne sin begrensnin­g inntil man er helt sikker i sin sak og ut fra det har en kvalifiser­t mening. Så er det altså ikke jeg som skal avgjøre noe som helst i den saken, så hvem i all verden kan vaere interesser­t i min mening? Kanskje er det best å tie stille her og.

Det jeg imidlertid tillot meg var å skrive om noe jeg følte om måten debatten ble ført på, og som det viste seg mange andre også hadde reagert ganske kraftig på og ble opprørt over. Så derfor tillot jeg meg å målbaere deres mening i et nytt innlegg, jeg syntes jeg skyldte dem det. Gjorde det noe inntrykk å høre?

Jeg mener ikke at noe skal feies under teppet, og jeg mener ikke at alt som gjøres i kommunen er rett. Jeg ber selvfølgel­ig ingen om å tie stille. Men jeg spør igjen om hvor lurt det er å holde på slik? Gagner det saken, eller fører det til at eventuelle fronter skjerpes? Dette er litt av mitt poeng. Kanskje tar jeg feil, Karl Meidel Johansen er iallfall dypt uenig. Han må selvfølgel­ig skrive så mye han bare orker. Full respekt for det, og jeg ønsker ham lykke til.

Jeg kommer ikke til å delta mer i noen debatt. Jeg er bare fornøyd over at et betydelig antall mennesker i kommunen fikk en «annen stemme», sånn litt for balansens skyld. Jeg tar ikke mål av meg til noe mer. Så: Slutt herfra.

 ??  ?? INNLEGG: Nicolay Svendsen skriver innlegg om debatten med Karl Meidel Johansen.
INNLEGG: Nicolay Svendsen skriver innlegg om debatten med Karl Meidel Johansen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway