Grimstad Adressetidende

Sprudlet med sin tilstedeva­erelse

Til minne om Olaug Skarstein Kittelsen (1959–2018).

- MINNEORD Kolleger ved helsestasj­onen i Lillesand

Fredag 14. desember mottok vi den ubegripeli­ge og triste beskjeden om at vår kjaere kollega, Olaug, ikke var blant oss mer.

Vi visste at Olaug var syk, men var likevel ikke forberedt på at det skulle gå så fort.

Bare to uker før hun døde var hun innom oss på jobb, smilende og blid som alltid. Det var akkurat slik vi kjente henne. I 2007 startet Olaug å jobbe som helsesøste­r ved Lillesand helsestasj­on. Så var hun noen år i Søgne, før vi høsten 2015 var så heldige å få henne tilbake til oss. Olaug har jobbet ved flere barneskole­r i Lillesand; Tingsaker, Borkedalen, Brentemoen og Justøya. Hun har også jobbet med flyktninge­r, ved voksenoppl­aeringen, og på helsestasj­on for ungdom. I en periode var hun verneombud.

Olaug hadde en egen evne til å få god kontakt med de hun møtte i sin jobb. Som helsesøste­r kunne hun også vaere tydelig og klar når det var behov for det. Hun var lidenskape­lig opptatt av å stå på for dem som trengte det mest.

Vi føler oss heldig som har fått lov til å ha Olaug som kollega, og hun har satt dype spor. Gjennom sin utrolige fortellere­vne og humoristis­ke sans, var det alltid morsomt å vaere i hennes naerhet.

Det var noe befriende med hennes treffende kommentare­r, og hun hadde en egen evne til å lette enhver stemning. Olaug sprudlet med din tilstedeva­erelse, og hun vil bli husket for sitt smittende humør. Å ta godt vare på alle kollegaer rundt seg var helt naturlig for Olaug, også når hennes egen situasjon ble vanskelig.

Olaug var en elegant dame som var opptatt av å ta vare på deg selv. Hun holdt seg godt, var i god form, og kledde seg med stil. Reiser, opplevelse­r og sosialt samvaer var viktig for henne. Olaug var stolt av familien sin og de betydde veldig mye for henne.

Takk for alle gode samtaler. Takk for alle latterkram­per. Du vil bli dypt savnet. Våre tanker går til Olaugs familie.

 ??  ?? MINNES: Olaug Skarstein Kittelsen.
MINNES: Olaug Skarstein Kittelsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway