Grimstad Adressetidende

Nå har Holvik solgt bygget

Etter å ha eid Storgaten 35 siden 1987, har Oddvar Holvik nå solgt eiendommen. Nå går han inn for landing i arbeidsliv­et og ser fram mot pensjonist­tilvaerels­en.

- Kjetil Karlsen kjetil@gat.no

– Ja, det stemmer at jeg har solgt eiendommen i Storgaten 35.

Det skjedde et par uker før jul.

Dette forteller Oddvar Holvik til Adressa. Han eide inntil da denne 1.500 kvadratmet­er store eiendommen i øvre sentrum som i dag inneholder åtte leilighete­r, 10 hybler, frisør, treningsse­nter og moské. Tidligere var det også bowling her, og for noen år siden hadde Holvik også planer om å anlegge et motell her, men dette ble det aldri noe av. I stedet har han nå altså solgt eiendommen.

Vil roe litt ned

– Hvorfor gjorde du dette?

– Jeg runder 60 nå, så da tenkte jeg at det er tid for å roe litt ned. Jeg driver jo fortsatt bowling i Arendal og vil nå konsentrer­e meg om det, sier han videre. Holvik. Senere solgte hun seg ut slik at det bare er han som har eid bygningene de siste årene.

– Hvor lenge har du tenkt på at du ville selge dette?

– Jeg kan ikke si akkurat når jeg bestemte meg for det. Det er noe som har modnet seg fram gjennom tid, sier han. – Gjennom flere år?

– Ja, egentlig er det det, sier han.

– Så du har tenkt at du bare eier dette i noen år og når det passer seg slik så selger du det bare?

– Ja, akkurat, sier han. Men hva prisantydn­ingen på eiendommen var og hvor mye den til slutt ble solgt for ville ikke Holvik svare på.

Etter det Adressa erfarer var prisantydn­ingen 20–25 millioner kroner. ➤

Jeg runder 60 nå, og tenkte at det er tid for å roe ned litt. Jeg vil nå konsentrer­e meg om bowlingen i Arendal.

 ?? ARKIV ?? FERDIG: Oddvar Holvik har solgt Storgaten 35. Nå vil han konsentrer­e seg om bowlingen i Arendal og gå inn for landing i arbeidsliv­et.
ARKIV FERDIG: Oddvar Holvik har solgt Storgaten 35. Nå vil han konsentrer­e seg om bowlingen i Arendal og gå inn for landing i arbeidsliv­et.
 ??  ?? ODDVAR HOLVIK
ODDVAR HOLVIK

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway