Grimstad Adressetidende

Anne Kjersti fikk sin drømmedag

Fire bedrifter i byen gikk for en tid tilbake sammen om å skape en drømmedag for en heldig person. Nylig hadde Anne Kjersti Wiig sin drømmedag.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.now

– Når vi skulle finne en vinner var det viktig for oss å finne en person som betyr noe for andre, og hva passet vel bedre da enn å utrope Anne Kjersti Wiig som vinner. Hun betyr så enormt mye for mange gjennom den innsatsen hun har lagt ned og legger ned i GTIF, sier Therese Skretting, som er en av initiativt­akerne til drømmedage­n.

Anne Kjersti Wiig fikk flest nominasjon­er i sosiale medier, og det var også hun som fikk flest likes og det som er på de nominasjon­en hun fikk.

– Etter at vi annonserte henne som vinner, så har vi jo også sett og hørt at hun er en utrolig omsorgsful­l person, som gir mye av seg selv også i vennskap. Folk forteller at hun ser folkene rundt seg, og er et virkelig godt menneske. Vi er nokså sikre på at vi valgte rett person, forteller Therese Skretting videre.

Lunsj og ny sveis

Drømmedage­n ble gjennomfør­t fredag 15. februar, og startet hos Livs salong, der Marianne Morterud Langmyr ventet på vinneren.

Her fikk Anne Kjersti Wiig klipt og farget håret sitt.

– Vi skal ikke gjøre de store endringene, for Anne Kjersti vil beholde mest mulig av lengden på håret, men vi skal legge en litt kaldere bunnfarge enn det hun pleier å ha, lysne det litt i tuppene, for det har blitt litt mørkt med en del hjemmefarg­ing. Så skal vi klippe det litt lettere, og lage en sporty frisyre, kunne Mariann Morterud Langmyr fortelle i det fargen var lagt.

Mens fargen satt seg fikk for øvrig Anne Kjersti Wiig servert lunsj fra Bergshaven som frisøren disket opp med.

Etter frisørtime­n var over bar det nedover Storgaten til Skinsation, hvor Hege Bråstad Kristianse­n ventet. Hun sørget for at Anne Kjersti fikk god hudpleie, hun la flott sminke, og ga Wiig gode råd.

Farger

Med perfekt hår, og perfekt sminke på plass var det tid for å få nye klaer, og da passet det fint å stikke innom Høyer, hvor Therese Skretting ventet spent.

Hun hadde funnet fram klaer

hun så for seg at passet Anne Kjersti perfekt.

– Når jeg har funnet klaer til Anne Kjersti har jeg tenkt på høyden hennes, på hvordan hun er bygd, og på hva slags farger hun vil kle. Anne Kjersti er en dame som tåler litt farge, så det har jeg funnet fram. Ellers har det vaert viktig å finne klaer hun kan bruke en del, ikke bare en kjole som hun vil bruker til en anledning, sier Therese Skretting.

Hun og Anne Kjersti ble nokså fort enige, og en svart bukse, og en nydelig lyseblå bluse ble blant annet valgt. Etterpå bar det opp til Resvik Foto, hvor resultatet av Drømmedage­n ble foreviget i to portrettfo­to.

– Bilder blir bare mer og mer verdifulle for hvert år som går, og det er hyggelig å minnes en dag som dette. Det var utrolig hyggelig å ha Anne Kjersti her, og vi pratet litt om at hun kanskje må komme tilbake med de tre jentene sine og ta noen familiebil­der, sier Siw Merete Resvik på Resvik Foto.

Hun syns det var hyggelig å få vaere med på denne drømmedage­n, som man ikke skal se helt bort fra at dukker opp ved en senere anledning også.

– Det kan godt hende vi gjør noe lignende igjen. Det er utrolig hyggelig å gå sammen flere bedrifter i Grimstad, samarbeide på en tid på året som er nokså rolig, og stelle i stand en slik dag som dette. Det er også veldig gøy å gjøre noe hyggelig for andre, og verdigere vinner enn Anne Kjersti Wiig tror jeg ikke vi kunne finne, sier Therese Skretting.

Overveldet

Vinneren selv var nesten litt overveldet etter at drømmedage­n var over.

– Det har vaert fantastisk. Sånn hudpleie som jeg fikk i dag pleier jeg aldri å unne meg selv, og jeg har i det hele tatt blitt tatt veldig godt vare på, på alle stedene jeg har vaert, sier Anne Kjersti Wiig.

Hun forteller at julaften for snart to måneder siden var en dag hun aldri vil glemme.

– De ringte meg på julaften og fortalte at jeg hadde vunnet denne drømmedage­n. Jeg ble jo helt satt ut, for det er jo så mange som fortjener en dag som dette. Men jeg ble selvsagt veldig glad, sier hun.

– Har du laert noe av denne dagen?

– Jeg har laert masse, og denne dagen har virkelig vist meg at de som jobber med dette her i Grimstad virkelig kan sitt fag. De klarer å se an folk, og gjøre folk til den beste utgaven av seg selv. Jeg har hatt en fantastisk dag, stråler Anne Kjersti Wiig. ➤

 ??  ??
 ?? FOTO: RESVIK FOTO, GRIMSTAD ?? FLOTT: Her er et av portrettbi­ldene som Resvik Foto tok av den heldige Drømmedag-vinneren, Anne Kjersti Wiig. Se så flott denne dama er!
FOTO: RESVIK FOTO, GRIMSTAD FLOTT: Her er et av portrettbi­ldene som Resvik Foto tok av den heldige Drømmedag-vinneren, Anne Kjersti Wiig. Se så flott denne dama er!
 ??  ?? KLAER: Når hår og sminke er fikset er det gøy å få noen nye klaer også! Therese Skretting på Høyer hadde mange råd og tips.
KLAER: Når hår og sminke er fikset er det gøy å få noen nye klaer også! Therese Skretting på Høyer hadde mange råd og tips.
 ??  ??
 ??  ?? FIKS FERDIG: Anne Kjersti Wiig fikk en dag hun sent vil glemme takket vaere blant andre Hege Bråstad Kristianse­n, Therese Skretting og Marianne Morterud Langmyr.
FIKS FERDIG: Anne Kjersti Wiig fikk en dag hun sent vil glemme takket vaere blant andre Hege Bråstad Kristianse­n, Therese Skretting og Marianne Morterud Langmyr.
 ??  ?? HUDPLEIE: Hege Bråstad Kristianse­n på Skinsation sørget for at Anne Kjersti Wiig fikk god hudpleie og flott sminke på den
HUDPLEIE: Hege Bråstad Kristianse­n på Skinsation sørget for at Anne Kjersti Wiig fikk god hudpleie og flott sminke på den
 ?? ALLE FOTO: ANNA TORP ?? store drømmedage­n.
ALLE FOTO: ANNA TORP store drømmedage­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway