Grimstad Adressetidende

Grimstad ble beste klubb

Utøvere fra Grimstad Bokseklubb gjør det stadig godt om dagen, og i helgen sikret de seg flere medaljer og tittelen beste klubb i Rekruttmes­terskapet.

- Grimstad Bokseklubb

Grimstad Bokseklubb gjorde det svaert bra i Rekruttmes­terskapet i boksing i Drøbak i helgen. De sikret seg tre gull, to sølv og ble også kåret til beste klubb sammen med TK, OBK og AIKLund.

I +91 kilosklass­en møtte Grimstads Erlen Hagan Salmon Rune Kristianse­n fra Bergen Sør. Erlen traff med det meste han slo og fikk telling på motstander­en fra Bergen allerede i midten av første runde. Han fortsatte det gode arbeidet og stoppet sin motstander i slutten av runden. Det ble dermed gull i Rekruttmes­terskapet 2019 på Erlen Hagan Salmon.

I 81 kilosklass­en møtte Alexander Gundersen Liban G. Tarabi fra SP 09.

Alexander hadde full kontroll og bokset en meget bra første runde. I andre runde ble han litt ivrig, men han hadde fortsatt kontroll. I tredje runde tok han tilbake den totale kontrollen og han vant en bra utført kamp. Det ble med det gull også til han i Rekruttmes­terskapet 2019.

Dominerte

I juniorklas­sen 75 kilo møtte Grimstads egen Simon Gundersen Arian B. Somesarai fra Romerike BK.

I første runde hadde Simon full kontroll. Han bokset variert og traff med det meste han slo.

I andre runde ble han litt ivrig, men han hadde fortsatt god kontroll. I siste runde fortsatte Gundersen å dominere kampen og han vant greit. Dermed var Grimstad Bokseklubb­s tredje gull sikret.

Overtent

I 69 kilosklass­en møtte Aleksander G. Virtanen Fredrik Thoresen fra Arendal Bokseklubb.

Aleksander gikk ut i et voldsomt tempo, var litt ivrig og fant ikke riktig distanse på sin motstander. Han og de rundt regnet likevel med at han hadde denne runden.

Andre runde fortsatte som første runde, med et lite pluss til Fredrik. Tredje runde ville derfor avgjøre denne kampen og det var Fredrik som greide og holde stilen helt inn. Aleksander var vel litt overtent og var sin verste fiende. Han ville litt for mye og det endte med dommerstem­mene 2–3. Det ble likevel sølv i årets Rekruttmes­terskap.

Sliten

I 91 kilosklass­en møtte Jørn Aaknes fra Grimstad Bokseklubb Eduardo Nygård fra Raufoss BK.

Jørn begynte første runde meget bra, og traff med det ene slaget etter det andre. I andre runde fortsatte han i samme stil, men i slutten av runden var tanken tom og gutten fra Raufoss begynte å hente inn forsprange­t.

I siste runde kjempet Jørn meget bra, men det holdt ikke til å vinne. Han måtte ta til takke med sølvet i årets Rekruttmes­terskap.

I tillegg til de nevnte utøverne var Henning Lillejord og Tor Vidar Gundersen med som lagledere for Grimstad Bokseklubb på stevnet som ble arrangert i Drøbak.

 ?? BEGGE FOTO: PRIVAT ?? VANT: Erlen Haga Salmon klinket til med seier i helgen. Her blir han utrop til vinner.
BEGGE FOTO: PRIVAT VANT: Erlen Haga Salmon klinket til med seier i helgen. Her blir han utrop til vinner.
 ??  ?? FRA GRIMSTAD: Denne gjengen represente­rte Grimstad Bokseklubb. F.v. Trener Henning Lillejord, Alexsander Gundersen, Aleksander Virtanen, Jørn Aaknes, Simon Gundersen, og Erlen H. Salmon.
FRA GRIMSTAD: Denne gjengen represente­rte Grimstad Bokseklubb. F.v. Trener Henning Lillejord, Alexsander Gundersen, Aleksander Virtanen, Jørn Aaknes, Simon Gundersen, og Erlen H. Salmon.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway