Grimstad Adressetidende

Nykommeren Håbestad scoret igjen

Nykommeren Ole Marius Håbestad fortsetter å imponere i Jerv, og bidro nok en gang til seieren i en treningska­mp.

- Kjetil Karlsen kjetil@gat.no ➤

– Han er snillere enn spillere i trimligaen i distriktet. Legger han fra seg all snillismen, så blir han spennende å se på Levermyr. Vi må trykke på noen knapper for å få opp temperatur­en hos ham. Men han har målteft.

Dette sier Jerv-trener Arne Sandstø om spissen Ole Marius Håbestad til Agderposte­n etter fredagens treningska­mp mellom Jerv og Bryne i Kvinesdal.

Jerv best i gang

Det var Jerv som kom best i gang, og Håbestad viste vei ved å sette inn det aller første målet i kampen. Utover i første omgang tok imidlertid Rogalandsl­aget mer over, og gikk til pause med en 2–1 ledelse.

Etter hvilen var det Jerv som tok over kampen igjen, og i andre omgang scoret de hele fem mål. Det gjorde at de til slutt vant 6–2.

I tillegg til Håbestad, kom også Daniel Aase, Kristoffer Tønnessen, Thomas Zernichow og Simon Larsen (2) på scoringsko­ntoen i denne kampen.

Fem mål på fire kamper

Ole Marius Håbestad, som kom til Jerv fra Express, står med dette med fem mål i treningska­mpene så langt i vinter. Han satte inn hele tre mål mot Vindbjart (7–0) og ett mot Arendal (4-0).

Arne Sandstø skyter imidlertid av alle spillerne etter fredagens treningska­mp, og sier til Agderposte­n at de var veldig dominerend­e i banespille­t.