Grimstad Adressetidende

Express-seier i årets første treningska­mp

Express’ A-lag klinket til med seier i årets første treningska­mp. På banen fikk vi se en hel haug unggutter som virkelig fikk vist seg fram.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Express spilte mandag kveld sin første treningska­mp for året, motstander var Tveit.

De røde og blå ledet 2–0 til pause etter scoringer av Tobias Olsvik. Etter pause la Mads Andås på til 3–0. Tveit reduserte to ganger, men det var Express som stakk av gårde med seieren 3–2 i Sørlandsha­llen.

– Det var en veldig positiv kamp fra vår side. Vi fikk brukt masse unggutter i alderen 16–19 år, og i tillegg ble det seier. Det var gøy, oppsummere­r Expresstre­ner Roy Ludvigsen.

Spente

Han forteller at laget hans hadde god kontroll på kampen. Tveit hadde ifølge Ludvigsen to sjanser i første omgang, og så scoret de på sine to sjanser i andre omgang.

– Det første målet til Tveit var det lite å gjøre med, det var rett og slett et veldig bra angrep fra Tveit, og det skal vi berømme dem for. Det andre målet kunne vi nok unngått om vi var litt mer oppmerksom­me, men sånn er det. Vi hadde nok dobbelt så mange sjanser som Tveit i denne kampen, så sånn sjansemes- sig og spillmessi­g, så syns jeg vi vant fortjent, sier treneren.

– Årets førte kamp, hvilke svar fikk du?

– Dette var jo første kamp, og vi var spente på hvordan det ville bli å gå til stor bane i Sørlandsha­llen, når vi stort sett har spilt i lille Normisjons­hallen. Jeg syns vi taklet det veldig bra. Ellers var det gøy å se en del nye spillere stå fram. Steinar Berås, Tobias Olsvik, og Thomas Årvik på midten gjorde en solid jobb, og Patrick Le Gall som spilte alle B-kampene i fjor, har trent knallgodt i vinter, og fremsto som en meget god stopper. Mads Andås, som spilte back i fjor, men som spilte kant i denne kampen, gjorde det også veldig bra. Ellers viste ungguttene seg veldig bra fram. Noen var litt nervøse og slik, men de imponerte meg stort, sier treneren.

Ny kamp søndag

Ludvigsen har 20 spillere til rådighet per dags dato, og flere vil komme til når sesongen naermer seg. Søndag møter laget hans Donn.

– Da får vi virkelig prøvd oss, mot en motstander som skal spille i en divisjon høyere enn oss. Da får vi virkelig målt krefter.

Kampen til helgen spilles på OSM stadion klokken 12.

 ?? FOTO: EXPRESS ?? FIKK PRØVE SEG: Express fikk testet mange av ungguttene de har i troppen. Her ser vi Håkon Larsen, Markus Naro, Erik Ødegården, Alexander Johansen, Mats Ø. Sannaes og John Emil Reinertsen.
FOTO: EXPRESS FIKK PRØVE SEG: Express fikk testet mange av ungguttene de har i troppen. Her ser vi Håkon Larsen, Markus Naro, Erik Ødegården, Alexander Johansen, Mats Ø. Sannaes og John Emil Reinertsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway