Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER LØRDAG

-

➤ FRELSESARM­EEN: VI har Ukens Fest i kveld i lokalet hos oss i Storgata 41. Major Thor Narve Kvist leder og taler. Solosang ved Oddvar Lilleås, trekkspill ved Per Olsen. Evangeliet forkynnes i tale og sang. Bevertning og utlodning. Du er velkommen.

➤ GRIMSTAD FRIKIRKE: Velkommen til Ung Puls samling for ungdom. Mat, prat og andakt. SØNDAG

➤ NORKIRKEN GRIMSTAD: Søndag 3. mars blir det Familiegud­stjeneste i Norkirken. Elisabeth Dørdal taler, mens Linda Aaberg leder gudstjenes­ten. Denne søndagen deltar Soul Children Grimstad. Etter gudstjenes­ten er det kirkekaffe.

➤ NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag er det familiemøt­e. Sonja Leirvik har andakt, og Lovsangste­am fra Drottningb­org deltar. Etter møtet kan du stanse igjen for å spise middag. Denne søndagen blir det peruansk middag. Det blir anledning til å gi en gave til Barnas Misjonspro­sjekt. Det er bønn en halv time før møtet. Hjertelig velkommen!

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi har møte på formiddage­n, det er Kårstein Bø som taler. Lovsangern­e er på plass, og for den yngre garde er det søndagssko­le og bibelklass­e. Nattverd. Kirkekaffe – vaer velkommen!

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Formiddags­gudstjenes­te. Gjermund Igland taler om Israel og endetiden. Det blir barnekirke for 3-6-åringene og SAMMENsaml­ing for skolebarna. Kirkekaffe etter gudstjenes­ten. Alle våre gudstjenes­ter blir tolket til engelsk. Translatio­n into English is available. Velkommen!

➤ GRIMSTAD FRIKIRKE: Velkommen til sanggudstj­eneste. Pastor Sigmund Sandåker taler, og det er nattverd. Vi får besøk av koret Hymnos fra Vennesla Frikirke. Det er Regnbuelan­det og SR for barna. Etter gudstjenes­ten er du velkommen til kirkekaffe.

➤ FILADELFIA: PÅ søndag formiddags­gudstjenes­te taler Gordon Tobiassen, Hans emne denne søndagen er: Israel og menigheten. Menigheten­s forsangere deltar og det er søndagssko­le. Etter gudstjenes­ten blir det kirkekaffe MANDAG ➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Andakt på Grom. ➤ GRIMSTAD FRIKIRKE: I kveld er det andakt på Bergetun. Velkommen skal du vaere.

TIRSDAG

➤ NORKIRKEN: TIRSDAG formiddag er det et annerledes Tirsdagsfo­rum. Denne gang får vi besøk av organisten i Landvik, Geir Ivar Bjerkestra­nd. Han vil fortelle om sanger han er glad i og synge dem med oss. Samtidig vil det ble anledning til å ønske seg sanger en gjerne synger. Vi ønsker velkommen til en hyggelig sangstund som avsluttes med kaffe og vafler. Velkommen i Norkirken.

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Tidlig bønn og morgenkaff­e.

➤ GRIMSTAD FRIKIRKE: Tirsdag formiddag: Lauvstø Åpen barnehage ønsker dere som er hjemme med barn under skolealder, velkommen til lek og sosialt samvaer. Ta med deg niste, så får du kjøpt rimelig kaffe eller te.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway