Grimstad Adressetidende

Byr på mimrekveld med countrysla­gere fra 70-tallet

Lillian Askeland og Ottar Big Hand Johansen holder konsert med sanger fra NRKprogram­met, Landhandel­en.

- KONSERT red@gat.no

Lillian Askeland, Ottar Big Hand Johansen og Country Friends, kommer til Grimstad Kulturhus fredag 3. mai.

De feiret 50-års jubileum som artister i 2015, og inviterer igjen til countryfes­t av godt gammelt merke i Landhandel­en.

Det blir noen utvalgte ekstrakons­erter, så kom og syng med på de kjente sangene fra det populaere TV programmet, skriver de i en pressemeld­ing.

Programmet, Landhandel­en ble ett av de mest populaere og mest sette på NRK i 70-årene, med Lillian, Ottar og Country Snakes som verter og husband. I 2015 var det 40 år siden programmet ble sendt. – Countryfes­t-serien ble en av Norges mest solgte og populaere plateserie­r, med amerikansk­e countryhit­s på norsk, med Lillian og Ottar som hovedartis­ter. Låter som «Mitt barndoms paradis», «Bonde ifra bygda», «Jambalaya», «Fire timer igjen», og duetter som «Kun en gyllen ring» og «Nå er det over», ble allemannse­ie på 70-tallet.

I 2014, gjestet Lillian og Ottar med band Leknes, og spilte for to utsolgte haller. Lofotposte­n skrev; «Countryfes­t av godt gammelt merke».

– Publikum var helt med og kunne tekstene like godt som oss. Dette var gøy, og det ga mersmak, slo Lillian Askeland fast etter konserten. På konsertene vil vi gi publikum en mimrestund fra den gang.

– Vi gleder oss til å treffe igjen vårt trofaste publikum, sier Ottar Big Hand Johansen.

 ??  ?? KONSERT: Lillian Askeland, Ottar Big Hand Johansen og Country Friends i Grimstad Kulturhus fredag 3. mai.
KONSERT: Lillian Askeland, Ottar Big Hand Johansen og Country Friends i Grimstad Kulturhus fredag 3. mai.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway