Grimstad Adressetidende

MØTER ONSDAG

- B

TIRSDAG

➤ FILADELFIA: ALLE er velkommen til bønn og lovsangsmø­ter både i formiddag og i kveld på Filadelfia!

B FRIKIRKEN TIRSDAG formiddag: Lauvstø Åpen barnehage ønsker dere som er hjemme med barn under skolealder, velkommen til lek og sosialt samvaer. Ta med deg niste, så får du kjøpt rimelig kaffe eller te.

B NLM MISJONSSAL­EN: I kveld begynner møteuke i Misjonssal­en. Leif Holthe taler på alle møtene. Tirsdag synger Marie Sørhaug. Onsdag er det ikke møte. Torsdag synger Bjørnar Mangelrød og fredag synger Angela Larsen. Det er bønn en halv time før møtene, og det er kaffe etter hvert møte. Alle er hjertelig velkomne! ➤ FILADELFIA: I kveld er det menigheten­s årsmøte med rapporter og valg.

REDDAL FORSAMLING­SHUS: I kveld, onsdag, blir det besøk av misjonaer Leif Holthe. Han reiser som forkynner for Norsk Luthersk Misjonssam­band. På møtet vil han tale Guds Ord. Velkommen!

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Småbarnstr­eff på formiddage­n for deg som er hjemme med baby eller små barn under skolealder. Vi leker, prater, maler, synger og spiser medbrakt nistepakke. Denne dagen er det også gjenbruksm­arked. Ta gjerne med deg noen barneklaer dere ikke trenger lenger, og se om du finner noen klaer hos oss som du kan ta med deg hjem. Vi har et rom med brukte barneklaer i str. 0-12 år. Velkommen!

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: årsmøte.

TORSDAG

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Morgenbønn og kveldsbønn. Du er hjertelig velkommen til å be sammen med oss!

B FRIKIRKEN TORSDAG: Der hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg midt iblant dem. Vi samles i bønn for byen, for menigheten og for enkeltmenn­esker. Her kan du få sitte ned i ro, akkurat som du er, og Gud hører alle bønner om de bes høyt eller stille. Velkommen til alle.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway