Grimstad Adressetidende

Imås vokser og vokser

Det skjer mye spennende i Imås om dagen, og idrettslag­et teller stadig flere medlemmer.

- Imås IL

Imås avholdt sitt årsmøte på klubbhuset på Landvik 14. mars. 28 medlemmer fra de åtte undergrupp­ene var møtt fram.

Leder Ingrid Aamodt ønsket velkommen. Etter å ha unnagjort formalitet­er, ble årsmelding­er fra hovedstyre­t og undergrupp­ene gjennomgåt­t.

Årsmøte ble deretter gjennomfør­t uten store diskusjone­r eller andre spesielle saker. De vanlige årsmøtesak­ene var godt forberedt, og ble lagt fram for medlemmene på en god måte.

Idrettslag­et har god økonomi, det er positive resultater både i gruppene og hovedlaget. Stor sportslig aktivitet og dugnadsinn­sats preger alle ledd i idrettslag­et. Det er dyktige og samvittigh­etsfulle tillitsval­gte i styrer og treningsgr­upper som gjør Imås til et veldrevet idrettslag.

Brit Fosseli loste årsmøte gjennom på en rask og god måte med sin erfaring og kunnskap. Idrettslag­et hadde per 31.12.18, 667 medlemmer hvor drøyt halvparten er tilknyttet fotballgru­ppa. Våre to nyeste tilvekster, badminton og boxing, vokser stadig og har nå henholdsvi­s 60 og 40 medlemmer.

Store prosjekter på gang

Det arbeides kontinuerl­ig med utviklinge­n av klubbhuset, Naturmurha­llen, gymsalen og området rundt. I 2018 er det blant annet innredet ett styrkerom i Naturmurha­llen, laget et «akademirom» i underetasj­en av klubbhuset, kjøkkenet i underetasj­en er oppgradert, og gymsalen er delt av i to etasjer.

Arbeidet med å lage en ny 9’er bane på sørsiden av Gjaerbrønd­veien er også i gang. Idrettslag­et er med på «Hjertesone-prosjektet» i samarbeid med Landvik skole og Grimstad kommune som ser på trafikkavv­ikling i området.

Imenes skytterlag har bygd ny innendørs skytebane i det som nå er blitt andre etasje i gymsalen. Et viktig aktivitets­senter er bygd opp på Landvik.

I tillegg til Imås’ grupper finner vi nå Grimstad kickbokser­e og Imenes skytterlag, samt andre mindre grupper som også har sine treninger i hallen, eller gymsalen.

Bane – og hallkomite­en, med leder Alf Morten Kaupang og flere gode hjelpere, gjør en viktig og betydelig innsats med bygg og baner på Landvik. Vi har i tillegg flere «seniorer» som bidrar i stor grad med dugnadsinn­sats.

Stor aktivitet

Idrettsfri­tidsordnin­gen til Imås har vaert i drift i to år nå. Rundt 60 barn er innom IFO hver uke. Dette er blitt et populaert tilbud hvor fasilitete­ne i og rundt klubbhuset blir benyttet til ulike aktivitete­r.

Sportslig har det vaert stor aktivitet, mange gode prestasjon­er og en økning i antall medlemmer i alle gruppene. Imås har aktivitets­tilbud innenfor badminton, allidrett (barneidret­t), bordtennis, boxing, fotball, håndball, orienterin­g, ski og tilrettela­gte aktivitete­r (fotball, håndball og all-aktivitet).

Siste post på programmet er valg. Leder, Ingrid Aamodt, tok gjenvalg for to nye år. Hun begrunner sin avgjørelse om å fortsette med at det er en stor, spennende og laererik oppgave hun vil ta fatt på sammen med et dyktig og velfungere­nde styre.

– I tillegg har idrettslag­et mange gode hjelpere i ulike tillitsver­v i grupper og komiteer som gjør det mulig for meg å vaere leder, sier hun.

Det nye styret består av Ingrid Aamodt (leder), Sissel Flottorp (nestleder), Steffen Syvertsen (økonomians­varlig), Åshild Terjesen, Tove Svendsen og Filip Tobiassen (styremedle­mmer). Trond Vinterstø og Marianne Tønnessen er varamedlem­mer. Kjell Børre Holtebekk ble takket av etter flott innsats som styremedle­m.

 ?? FOTO: IMÅS ?? NYTT STYRE: Denne gjengen danner styret til Imås i 2019. Bak f.v. Marianne Tønnessen, Filip Tobiassen og Sissel Flottorp. Foran f.v. Åshild Terjesen, Steffen Syvertsen og Ingrid F. Aamodt. Ikke til stede da bildet ble tatt: Tove Svendsen og Trond Vinterstø.
FOTO: IMÅS NYTT STYRE: Denne gjengen danner styret til Imås i 2019. Bak f.v. Marianne Tønnessen, Filip Tobiassen og Sissel Flottorp. Foran f.v. Åshild Terjesen, Steffen Syvertsen og Ingrid F. Aamodt. Ikke til stede da bildet ble tatt: Tove Svendsen og Trond Vinterstø.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway