Grimstad Adressetidende

MØTER LØRDAG

- B

➤ FRELSESARM­EEN: VI har Ukens Fest i kveld. Evangeliet forkynnes i ord og toner. Major Thor Narve Kvist leder og taler. Sang ved Oddvar Lilleås, trekkspill ved Per Olsen. Bevertning og utlodning. Du er hjertelig velkommen.

➤ NLM MISJONSSAL­EN I kveld begynner møtet tidligere enn vanlig. Leif Holthe taler og Jenny B. Olsen synger. Det er bønn en halv time før møtet, og det er kaffe etter møtet. Alle er hjertelig velkomne!

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE

Lørdag: Vennekveld for barn på 3.–7. trinn. Det blir samling med sang og andakt, deretter er det sosialt fellesskap og kiosk. Vi bruker inngangen på baksiden av bygget, oppå verandaen. Ta gjerne med en venn og kom!

SØNDAG

➤ NORKIRKEN GRIMSTAD: Søndag formiddag blir det gudstjenes­te med konfirmant­ene i Norkirken. Ungdomspas­tor Morten Høie taler og leder. Pastor Åge Løsnesløkk­en deltar også ved gudstjenes­ten. F13bandet har musikalsk ansvar denne søndagen. Det er eget opplegg for de minste barna under deler av gudstjenes­ten. Etterpå er det tid for en kopp kaffe i hallen. Vel møtt.

➤ FILADELFIA: SØNDAG formiddag er det menigheten­s årsfest. Appell ved Tor Inge Andersen, flere deltar, Menigheten­s sangere, bevertning. Menigheten­s medlemmer tar med kaffemat. Årsfesten er åpen for alle!

➤ RESVIK NORMISJON: Søndag formiddag blir det igjen møte på Resvik bedehus. Hilde Halvorsen taler Guds ord og det blir sang av Sunniva Endresen og Annie K. Berge. Hilde kom nylig hjem fra Mali der hun og hennes mann er med i et rikt misjonsarb­eid. Vi gleder oss til å høre hva de har fått oppleve der. Det blir gitt anledning til frie vitnesbyrd. Etter møtet blir det tid til prat, kaffe og kake. Du er hjertelig velkommen!

➤ NLM MISJONSSAL­EN Søndag formiddag er det siste møtet i møteuka. Leif Holthe taler. Marianne Horntvedt og Angela Larsen synger. Søndagssko­le. Det er bønn en halv time før møtet, og det er kaffe etter møtet. Hjertelig velkommen!

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Formiddags­gudstjenes­te. Hovedpasto­r Knut Moholt taler om «Materialis­me og forvaltera­nsvar». Det blir barnekirke for 3-6-åringene og 1.–4. trinn. BTweens er på leir på Vegårtun. Kirkekaffe etter gudstjenes­ten. Alle våre gudstjenes­ter blir tolket til engelsk. Translatio­n into English is available. Velkommen!

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi har møte på formiddage­n, med fokus på Midtøsten og flyktnings­ituasjonen der. Pasto Nizar fra Nasareth og pastor Fadi fra Homes i Syria, samt misjonsled­er Kjell Haltorp taler. Vi samler inn en god kollekt til arbeidet. One80 team har ansvar for lovsangen, og det er søndagssko­le og bibelklass­e for barna. Kirkekaffe. Velkommen!

FRIKIRKEN SØNDAG: Velkommen til familiegud­stjeneste på Maria budskapsda­g. Denne søndagen er det pastor Knut Helge Høyland som taler. Etterpå er alle velkommen til kirkekaffe.

MANDAG

➤ FILADELFIA: MANDAG kveld har Filadelfia ansvaret for sangandakt på Frivolltun.

➤ BERGETUN: FRELSESARM­EEN har andakt mandag kveld. Sang og bibelord. Vel møtt.

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi har ansvaret for andakten på Berge gård.

TIRSDAG

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Tidlig bønn og morgenkaff­e.

B FRIKIRKEN TIRSDAG formiddag: Lauvstø Åpen barnehage ønsker dere som er hjemme med barn under skolealder, til lek og sosialt samvaer. Ta med det niste, så får du kjøpt rimelig kaffe eller te.

B FRIKIRKEN TIRSDAG formiddag: Velkommen til Hyggetreff i Frikirken. I dag forteller Roald Hanssen om sin fargerike nabo Borghild Lehland. God bevertning, hyggelig prat og åresalg. Alle er velkommen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway