Grimstad Adressetidende

GRATULASJO­NER

-

Den 26. mars fyller Kjell Magnar Haltorp 80 år. Jubilanten virker ustoppelig, og er aktiv som en ungdom, full av energi og fremtidsvi­sjoner.

Da Kjell ble 67 år forkynte han at begrepet pensjonist ikke var å finne i Bibelen og derfor ikke noe han kunne forholde seg til. Det har han til gangs bekreftet gjennom utrettelig arbeid i menigheter i hele Norge og i mange andre land også de senere årene. Kjell ble kristen i 1961 og fikk en brann etter å få med andre på veien til himmelen. Den brannen har på ingen måte sluknet. Ti tusenvis av mennesker er blitt berørt av hans liv og tjeneste, og det ser bare ut til å fortsette og øke. Satsingen med misjonsorg­anisasjone­n Reach the Nations som han grunnla for ca. 20 år siden har ført til kontakter i de fleste land i Midt-Østen og på Balkan. Her holder organisasj­onen lederkonfe­ranser og besøker og følger opp pastorer og menigheter.

Kjell flyttet sammen med familien sin til Arendal i 1980 og har bodd på Sørlandet siden. Han startet det som i dag er Sørlandski­rken på begynnelse­n av 80-tallet, og selv om det var kontrovers­ielt å starte en ny menighet på den tiden, ble Kjell leder for predikantr­ingen i Arendal på 90-tallet og fikk blant annet startet gatekapell­et i Kirkebasar­en. Hans lange armer favner mange, og nesten hver dag er det mennesker som får høre evangeliet, og som tar i mot de gode nyhetene om en Gud som elsker alle, gjennom hans personlige vitnesbyrd.

Kjell er en familiens mann og veldig opptatt av barn, barnebarn, oldebarn og svigerbarn. Han holder tett kontakt med alle sammen.

Dagen til Kjell blir feiret i Kristiansa­nds storstue Q42 med mange gjester fra inn- og utland. Han fortjener å bli feiret. Kjell vil bli hyllet denne dagen for alle han har invitert inn i livet sitt, som han har velsignet og gledet, som har møtt Jesus gjennom han, og så er det mange som vil ønske han lykke til med de neste 20 årene, frem til han blir gammel.

Beste hilsener, Guds velsignels­e og klemmer fra Sørlandski­rken, Arendal 90 år

Alf Somdal, Furuheia 19, fyller 90 år 24. mars.

80 år

Reidun Karin Skofteland, Ranvigveie­n 1, fyller 80 år 25. mars.

Rigmor Lorense Teigen, Hansplassv­eien 3, fyller 80 år 25. mars.

75 år

Einar Christian Ehn Berg, Arendalsve­ien 6, fyller 75 år 24. mars.

Olav Bortmann Dahl, Kna-Veien 2, fyller 75 år 24. mars.

Arne Liltved, Omveien 7, fyller 75 år 25. mars.

Reidar Sandkleiv, Klingremov­eien 61, fyller 75 år 25. mars.

70 år

Bjørn Arild Knutsen, Øde Ugland 30, fyller 70 år 23. mars.

Evy Annie de Jong Lien, Lillesands­veien 1, fyller 70 år 23. mars. Jorunn Petra Gjerde Isaksen, Morholt 25, fyller 70 år 24. mars. Vi vil gratulere vår kjaere mor, bestemor og svigermor Jorunn Gjerde med 70 års dagen 24. mars. Vi setter stor pris på deg og gleder oss til å å feire deg. Mange klemmer fra dine naere, Thomas, Nina, Vetle, Vegard og Jan.

Arne August Sandberg, Viggo Ullmanns vei 3, fyller 70 år 24. mars.

60 år

Willy Arstad, Mollandsve­ien 142, fyller 60 år 23. mars.

Tor Asdal, 60 år:

«The secret of staying young is to live honestly, eat slowly, and lie about your age». Gratulerer så mye, vi er glad i deg! Kjaerlig hilsen fra hele familien. Nils Totland, Trolldalsv­eien 18, fyller 60 år 25. mars.

50 år

Per Eirik Heimdal, Toraldåsen 67, fyller 50 år 23. mars.

Hanne Thygesen, Reddalsvei­en 87, fyller 50 år 25. mars.

40 år

Olav Melby Holmerud, Volleveien 40, fyller 40 år 25. mars. Olav Som er verdens beste kjaereste og pappa blir 40 år 25. Mars. Tre ganger hurra for deg på denne dag! Bursdagskl­em fra jentene dine !!

Eva Camilla Lindén, Østre Moåsen 45, fyller 40 år 25. mars.

Vibeke Svantesen, Moyveien 19, fyller 40 år 25. mars.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway