Grimstad Adressetidende

Adventsuts­tilling «Grimstad med kunstnerbl­ikk»

-

VI I Grimstad kunstforen­ing er glade for å kunne videreføre vår tradisjon med adventsuts­tilling hvert år. Det spesielle i år er at vi ba våre lokale kunstnere om å skape kunst med motiver hentet fra Grimstad og områdene rundt. Dette har resultert i en variert og spennende utstilling. Verkene er laget i mange ulike uttrykk og det er en stor variasjon i hva kunstnerne har avbildet. Det er bybilder, kyst og skjaergård­sbilder og et detaljerte studiet av et kumlokk. Ellers finner man bilder av: Fiskernes salgslag og Trafoen i Kirkebakke­n, Furh-bygget, Nottos, Homborsund fyr og Hans Hanssens trevareuts­alg. En kunstner har foreviget nedsnødde hus på Biodden og en annen har malt detaljer fra interiør i fjaere kirke. Så her har kunstnerne virkelig sett Grimstad, hver med sitt eget kunstnerbl­ikk. Velkommen til å se mange spennende malerier, grafikk og tegninger skapt av våre lokale kunstnere i Grimstad.

I tillegg til å ha utstilling av disse Grimstad-bildene, har vi laget en kalender med de 12 beste motivene og også fine kunstkort av disse motivene. Både kalender og kunstkort selges i Reimanngår­den.

Utstilling­en åpner lørdag, og på åpningsdag­en er det gratis inngang og servering av forfriskni­nger og snacks. Det vil bli et musikalsk innslag av Mia Abrahamsen og en åpningstal­e ved Sven Nielsen. De utvalgte verkene vil henge i Reimanngår­den fra 23. november til 15. desember og vi håper mange vil komme innom og se utstilling­en. All info om åpningstid­er finnes på våre nettsider.

 ??  ?? KARI HUNSAGER: «Mot fyret». (Fotograf: Pernille Morken)
KARI HUNSAGER: «Mot fyret». (Fotograf: Pernille Morken)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway