Grimstad Adressetidende

Klare med forestilli­ng

Dahlske-elever byr på show med 14 hits.

- Camilla Hovstø camilla@gat.no

– Vi skal fremføre mange låtene fra filmen Syng, og gjøre det til en forestilli­ng som både store og små kan komme og se på. Dette blir utrolig bra. Forestilli­ngen er fullspekke­t gode gamle slagere, som mange har vokst opp med. Det blir blant annet sanger fra Queen og Beatles, sier Camilla Heimly.

Premiere i kveld

Hun går i tredjeklas­se på musikklinj­a. Sammen med danseeleve­r har de øvd på forestilli­ngen siden før jul.

De er nå klare for å ta imot grimstadfo­lk i alle aldre tirsdag kveld. Det blir også forestilli­nger onsdag og torsdag kveld.

– Vi har prøvd å tilpasse forestilli­ngen til både barn, unge og voksne, forteller Thea Renée Johnsen Tynes. Hun går tredjeklas­se dans.

– Har valgt ut de beste

I barnefilme­n Syng, møter vi mange dyr som deltar på en sangkonkur­ranse. Det skal visstnok vaere hele 85 hitlåter i filmen, men så mange låter blir det ikke i Dahlske-forestilli­ngen.

– Nei, da hadde vi jo holdt på i flere timer. Men vi har plukket ut de beste sangene fra filmen. Det blir 14 hitlåter, sier Heimly.

Hun og musikkelev Bodil Elise Holberg skal synge hver sin solosang. Det gleder de seg til.

– Jeg skal synge Gimme Some Lovin' av The Spencer Davis Group, sier Heimly.

– Og jeg skal synge I'm Still Standing av Elton John. Nydelig sang. Det var akkurat den jeg ønsket meg da vi så på barnefilme­n, sier Bodil Elise Holberg.

Stortrives på linja

De tre jentene stortrives med å gå dans og musikk på Dahlske, selv om de sier de har mye å gjøre.

– Ja, det er kjempegøy, selv om det også krever en god del. Med både skole og øving på ettermidda­ger og i helger. Men det er gøy og vi storkoser oss, så da gjør det ikke noe.

Musikkelev­en sier hun har blitt tryggere på meg selv etter tre år på Dahlske.

– Før var jeg mye mer sjenert og introvert. Nå trives jeg på scenen, sier Heimly.

 ??  ??
 ?? FOTO: CAMILLA HOVSTØ ?? SYNG: Musikkelev­ene Camilla Heimly og Bodil Elise Holberg gleder seg til forestilli­ng denne uka.
FOTO: CAMILLA HOVSTØ SYNG: Musikkelev­ene Camilla Heimly og Bodil Elise Holberg gleder seg til forestilli­ng denne uka.
 ??  ?? ØVER: Musikk- og danseeleve­ne øver intensivt på skolen fram mot forestilli­ngene med premiere tirsdag 12. februar på Dahlske. Det blir også forestilli­nger onsdag og torsdag kveld denne uka.
ØVER: Musikk- og danseeleve­ne øver intensivt på skolen fram mot forestilli­ngene med premiere tirsdag 12. februar på Dahlske. Det blir også forestilli­nger onsdag og torsdag kveld denne uka.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway