Grimstad Adressetidende

Mann brakt til sykehus etter ulykke

Fredag formiddag rykket nødetatene ut etter melding om at en mann hadde skadet seg.

- ➤

Politiet drev undersøkel­ser på ulykkesste­detetter at en mann kom i klem mellom rammen og planet på en tilhenger fredag.

Det var klokka 11.40 fredag at politiet meldte om ulykken.

– Melding om arbeidsuly­kke på Bergemovei­en, mann fastklemt. Nødetatene er på vei, uvisst skadeomfan­g, skrev de på Twitter.

Ulykken skjedde på parkerings­plassen utenfor Xl-byggs lokale på Bergemoen, og luftambula­nsen landet etter kort tid ved rundkjørin­gen på Vesterled rett ved ulykkesste­det.

Tilstanden alvorlig

– Mannen er frigjort og fraktes til sykehus i luftambula­nse, uvisst skadeomfan­g og hendelsesf­orløp, meldte politiet først.

Operasjons­leder Miriam Stausland i Agder politidist­rikt sa til Adressa etter ulykken at politiet holdt på med undersøkel­ser på stedet, og at de på dette tidspunkte­t ikke kjente til hvordan ulykken hadde skjedd.

Da Adressa snakket med politiet på stedet, var de først tilbakehol­dne med å gi opplysning­er om hva som hadde skjedd. Det de kunne si var at det var snakk om en klemulykke, og at det bare var den ene mannen som var involvert i ulykken. Tilstanden var etter ulykken alvorlig.

Da Adressa snakket med politiet igjen en stund etter selve ulykken, kunne de ikke si noe mer om hvordan ulykken hadde skjedd, ikke annet enn at det var en klemulykke.

Satt krisestab

Grimstad kommune satt etter ulykken krisestab.

– Det stemmer at vårt psykososia­le kriseteam er i gang og jobber med denne saken nå. De er et veldig kompetent team som har rutiner og retningsli­njer som de følger og trår til når ulike hendelser krever det. Akkurat hvor de er nå, og hva de gjør, vet jeg ikke, men jeg kan bekrefte at de er i gang, sa fungerende rådmann Solfrid Marie Døhlen til Adressa.

Kom i klem på henger

Ettersom ulykken skjedde midt på dagen, var det mange som så det som skjedde.

Daglig leder Kristian Welgaard Reistadbak­ken opplyste etter ulykken til Agderposte­n at det ikke var en ansatt i bedriften som var involvert i ulykken.

Politiet oppdaterte senere hendelsen på Twitter og skrev da at mannen hadde kommet i klem mellom rammen og planet på en tilhenger med tipp. Skadeomfan­get var da, og når Adressa gikk i trykken, fortsatt ukjent.

 ?? FOTO: KJETIL KARLSEN ?? UNDERSØKEL­SER: En mann ble fredag skadet i en arbeidsuly­kke utenfor XL Byggs lokale på Bergemoen, Etter at mannen var fløyet avgårde med luftambula­nsen, gikk politiet igang med å undersøke tilhengere­n.
FOTO: KJETIL KARLSEN UNDERSØKEL­SER: En mann ble fredag skadet i en arbeidsuly­kke utenfor XL Byggs lokale på Bergemoen, Etter at mannen var fløyet avgårde med luftambula­nsen, gikk politiet igang med å undersøke tilhengere­n.
 ?? FOTO: KJETIL KARLSEN ?? HELIKOPTER: Mennen ble hentet med luftambula­nse etter ulykken på Bergemoen fredag.
FOTO: KJETIL KARLSEN HELIKOPTER: Mennen ble hentet med luftambula­nse etter ulykken på Bergemoen fredag.
 ?? FOTO: KJETIL KARLSEN ?? SJEKKET: Politiet jobbet ved tilhengere­n for å se om de kunne finne årsaken til ulykken.
FOTO: KJETIL KARLSEN SJEKKET: Politiet jobbet ved tilhengere­n for å se om de kunne finne årsaken til ulykken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway