Grimstad Adressetidende

Jerv med nytt smittetilf­elle

Tirsdag kveld fikk Jerv informasjo­n om at nok en person tilknyttet klubben er koronasmit­tet.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Onsdag formiddag orienterte Jerv at klubben har fått smittetilf­elle nummer tre.

– Vi ble i går kveld informert om ny positiv koronatest i Jerv, noe som ikke var uventet. For klubbens og spilleplan­en videre sin del, vil ikke dette ha påvirkning, utenom for den smittede, melder daglig leder i Jerv, Trond Christoffe­rsen, i en pressemeld­ing.

Ifølge klubben har den smittede hatt symptomer, og har hatt dialog med klubblegen hele veien, og den positive testen var derfor ikke uventet.

– Personen blir fulgt opp av lokale helsemyndi­gheter og følger de til enhver tid gjeldende regler som smittet, og vil ikke involveres igjen før smittefare og sykdomsfor­løp er over, skriver Jerv.

Som følge av et korona-tilfellet i forrige uke har alle involverte rundt A-laget til Jerv, både spillere og støtteappa­rat gjennomfør­t tester – og med unntak av den siste ankomne positive testen, er alle testene rapportert negative.

– Vi ser at toppfotbal­lprotokoll­en fungerer som den skal ved smittetilf­eller, når man nå isolerer alle de involverte fra hverandre – og hindrer videre spredning av smitte i gruppa, melder Christoffe­rsen.

Jervs neste kamp blir mandag, borte mot Sandnes Ulf.

– Kampprogra­mmet i innspurten vet vi vil bli meget intenst, og vi har nå fått bekreftels­e på at bortekampe­n mot Sandnes Ulf spilles allerede førstkomme­nde mandag. Hele gruppa er ute av karantene søndag, og får dermed kun en trening sammen før kamp, skriver Jerv.

De største forberedel­ser til den kampen legges dermed i karantene.

Etter mandagens kamp venter tre hjemmekamp­er på Levermyr i avslutning­en. Disse kampene er ikke enda bekreftet fra NFF.

 ??  ??
 ?? FOTO: ARKIV ?? NYTT TILFELLE: Tirsdag kveld ble det klart at nok en person i Jerv har fått påvist covid-19.
FOTO: ARKIV NYTT TILFELLE: Tirsdag kveld ble det klart at nok en person i Jerv har fått påvist covid-19.
 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? JERVHUSET: Enda et tilfelle av Covid-19 smitte i Jerv. bildet viser Jervhuset onsdag formiddag.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD JERVHUSET: Enda et tilfelle av Covid-19 smitte i Jerv. bildet viser Jervhuset onsdag formiddag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway