Grimstad Adressetidende

BURSDAGSBA­RNA

-

Vår flotte jente Emeli Sofie Jakobsen fyller 6 år i dag 26 November. Nedtelling har vaert lang for vår skolejente, men endelig er dagen her. Fortsett å vaere den nysgjerrig­e, kloke og livlige jente, som sprer glede og later. Vi ønsker deg en flott feiring og håper på at drømmene dine kommer til virkelighe­t. Hjertelig hilsen fra mamma og pappa.

Hipp Hurra for vår fantatiske go’jente Amalie som fylte 7 år 23. november. Du fyller livet vårt med masse kjaerlighe­t og glede. Vi er stolte av deg og uendelig glade i deg. Masse klemmer fra mamma, pappa og storebror Andreas.

Endelig blir Tobias 4 år, 25 november. Vi digger deg, og er så glad for å ha deg i flokken vår. Vi er så glad i deg. Klem fra Ludvig, Sofie, pappa og mamma.

Vi vil gjerne få gratulere arbeidskar­en vår, Truls Olsbu, som fyller 10 år 1. desember. Klem fra farmor og farfar, og begge tantene.

Erik Emil blir 8 år den 25. november! Hurra for den snilleste og kuleste gutten med den beste latteren og smilet! Du er vår favoritt! Knuseklemm­er fra Kari, Åsta Elise, mamma, pappa og resten av familien.

Hipp Hurra for vår gode, snille solstråle Emeli Sofie Jakobsen som fyller 6 år 26 nov. Gratulerer med dagen flinke skolejenta vår. Bursdagskl­emmer fra onkel Preben Farmor og Beste som er veldig glad i deg.

Hipp Hurra for vårt skjønne barnebarn Amalie som ble 7 år den 23.november. Vi er veldig glad i deg. Masse klemmer fra Bestefar, Mor og Far.

Thomas Laukvik Øvensen fyller 5 år den 26 november. Endelig er det din tur! Hipp hurra! Mange bursdagskl­emmer fra mamma,pappa og Kristian.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway