Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

B FRELSESARM­EEN: I kveld er det evangelisk møte. Major Thor Narve Kvist leder og taler. Solosang ved Oddvar Lilleås. Kollekt. Vi følger koronarest­riksjonene. Vaer hjertelig velkommen.

SØNDAG

➤ NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag taler Rune Espevik. Erlend Torp synger. Siden det er begrensnin­g på 50 personer på møtet, er det påmelding. Kontakt Arne Inntjore dersom du ønsker å komme. Hjertelig velkommen!

B NORKIRKEN GRIMSTAD: På grunn av koronabegr­ensningene blir det ikke gudstjenes­te i Norkirken på søndag. Det vil imidlertid bli lagt ut en digitalgud­stjeneste hvor pastor Åge Løsnesløkk­en taler på Norkirkens Grimstads Youtubekan­al. Den kan også finnes på Norkirkens hjemmeside og Facebooksi­de. Løsnesløkk­en taler over søndagens tekst fra Luk 21,27-36.

B FRIKIRKEN SØNDAG: Velkommen til adventsgud­stjeneste i Frikirka på 2. søndag i advent. Det er Knut Helge Høyland som taler og Ole Andreas Holm som står for musikken. Det blir også juleavslut­ning for barna på Regnbuelan­det og SR. Vi ønsker at det skal oppleves trygt å komme i kirken. Det er plass til 50 deltakere på gudstjenes­ten. Barna som skal på Regnbuelan­det kan møte opp utenfor kirka og alle andre må registrere­s med navn og telefonnum­mer ved inngangen og vil bli vist til plassene sine. Kom gjerne i god tid. Alle er hjertelig velkommen.

B FEVIK MISJONSKIR­KE: Velkommen til gudstjenes­te søndag formiddag! Evangelist Kjell Haltorp deler Guds ord med oss og Janne med team leder oss i lovsang. Vi tar en innsamling og gir en god julegave til flyktninge­r og fattige kristne i Jordan. Det er fortsatt bare mulig å vaere 50 besøkende i kirkesalen. Barna går derfor direkte inn egen inngang i kjelleren til barnekirke og eget arrangemen­t.

B GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Formiddags­gudstjenes­te. Naomi Curwen taler om urettferdi­ghet og moderne slaveri. Under gudstjenes­ten blir det Galleriet for 8.-10. trinn og skjermvisn­ing av gudstjenes­ten i matsalen i 2. etasje. I 3. etasje blir det barnekirke for 3-5-åringene og 1.-3. trinn, og B-tweens for 4.-7. trinn. Maks 50 personer pr. etasje. Vi bruker egen inngang til hver etasje, og det blir ingen adgang mellom etasjene. Påmelding. Translatio­n into English is available. Vi har for tiden ikke kirkekaffe på grunn av smittevern­hensyn. Gudstjenes­ten blir også livestream­et via Facebook/nett. Velkommen!

B FILADELFIA: SØNDAG formiddag får vi besøk av Michel Andreas Rivas

fra Filadelfia Kristiansa­nd som vil tale i gudstjenes­ten. Menigheten­s sangere og musikere deltar og det blir kirkekaffe på koronavis. Se ellers info på Filadelfia­s nettside. Alle er hjertelig velkommen!

➤ BETANIA: VI har gudstjenes­te på formiddage­n der Arve Baekkelund taler og Ingvilds team har ansvar for lovsang. Søndagskol­en har samling og vi tenner det andre adventslys­et. Enkel kaffe serveres ved ankomst. Vi minner om «meteren». Påmelding. Max 50 personer. Velkommen skal du vaere!

TIRSDAG

➤ BETANIA: BØNN og morgenkaff­e for de som er tidlig oppe!

B FILADELFIA: PÅ tirsdags kvelden blir det bønn og lovsang. Samlingen er åpne for alle. Her tar vi tid til samtale, bønn og lovsang.

B GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Kveldsbønn. Du er hjertelig velkommen til å be sammen med oss!

B IMI GRIMSTAD: Tirsdag: Møte med Linda Tånevik. Lovsang, og mulighet til forbønn. Det blir også god mulighet til samtale etter møtet. Ingen påmelding, men begrenset antall plasser. Velkommen til Grooseveie­n 36.

ONSDAG

B FEVIK MISJONSKIR­KE: Vi møtes til bønnens time kveldstid i Cafe Retro i kirka!

TORSDAG

B STRIKKEKAF­É: TORSDAG er det tid for Strikkekaf­een «En rett og en vrang» i Fevik kirke. P.g.a. smittevern blir det en annerledes samling. Vi samles i kirkesalen med foreskreve­t avstand. Det blir ikke servert lunch som vi bruker å ha, bare en enkel kopp kaffe/te.

Kirsti P. Haugen vil vaere sammen med oss og lage en flott advents-stund. En fin anledning til å roe ned og høre sang og fortelling­er i en travel førjulstid. Alt i henhold til smittevern­sreglene. Velkommen til damer i alle aldre. Se annonse tirsdag 8. des.

B FRIKIRKEN: I kveld samles vi til bønnsamlin­g i Frikirka. For Jesus sier: «der hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg midt iblant dem». Vi samles for å be for byen, for menigheten og for enkeltmenn­esker. Velkommen til alle.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway