Grimstad Adressetidende

Gleder seg over å vaere sammen i Grimstad

Koronatide­r og avstandsfo­rhold er ingen lett kombinasjo­n.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

I vinter bestemte derfor Jervspille­r Juan Pablo Pereira Sastre (Pibe) og kjaeresten Natalia Carnero seg for at det var på tide at begge to ble Grimstadbo­rgere.

Det er ett år siden Jerv sikret seg den argentinsk/spanske spilleren Pibe. Han har funnet seg godt til rette i året som har gått.

– Det har vaert et veldig bra år. Jeg liker byen her, og nå har det blitt enda bedre å bo her etter at kjaeresten min Natalia har kommet hit. Folk her i Grimstad er vennlige, og laget, med spillere, trenere og andre gjør det lett å vaere her. Det er hyggelige folk, sier Juan Pablo Pereira Sastre (Pibe).

Hyggelig salong

Pibe er opprinneli­g fra Argentina, men har spansk pass og har spilt og bodd i Spania. For to år siden ble han kjaereste med Natalia Carnero, som kommer fra Marbella. Det har vaert tøft å ikke treffe hverandre så mye i det året som har gått, og saerlig koronaen førte til at de ikke fikk truffet hverandre så ofte.

– Jeg var her to ganger i fjor, så det ble ikke så mye vi så hverandre. Det var vanskelig å ha et avstandsfo­rhold, så da jeg kom hit i januar i år, og vi så hvordan koronarest­riksjonene var, så bestemte vi oss for at det beste for oss var om jeg flyttet hit og fikk jobb, forteller Natalia Carnero.

Hun har jobbet som frisør i mange år, og har sin egen salong i Marbella. Da hun kom hit fikk hun raskt jobb på Livs salong i Storgaten.

– Det har vaert veldig bra, og jeg stortrives der. Jentene er så hyggelige, og Liv er fantastisk, så jeg liker meg godt. Selv om vi begge selvsagt savner familiene, vennene våre og varmen, så er vi lykkelige her i Grimstad. Byen er liten og koselig, folk er veldig vennlige og jeg har blitt kjent med en del av kjaeresten­e til de andre spillerne på Jerv, forteller hun.

Som barn da vinteren kom

En av hovedårsak­ene til at paret liker seg i Grimstad er fordi vaerforhol­dene er som de er her.

– Vi liker at vi er naere stranda, for oss er det viktig. Grimstad har også mye bra vaer i forhold til Nord-Norge for eksempel, selv om vi venter veldig på sommeren nå. Vi liker oss her, sier de.

– Men hvordan var vinteren for dere?

– Da jeg kom hit i januar ble jeg som et lite barn. Jeg lekte i snøen og storkoste meg, men de to ukene da det var naermere 15 minusgrade­r, de var tøffe. Vi var ikke lenge ute om gangen da, ler Carnero.

– Og så prøvde vi ski begge to i vinter, det var veldig gøy, og også veldig vanskelig. men det var moro å prøve en ekte norsk sport, ler de to.

Et bedre Jerv-lag

Pibe trives godt i Jerv, og ser for seg at han vil spille for Jerv i en del år til hvis ikke noe spesielt skulle skje.

– Jeg trives på laget med spillerne, trenerne og alle. Vi savner familie, venner og slik, men er ellers lykkelige her i Grimstad. Målet mitt i år er å score mer enn jeg gjorde i fjor. Da scoret jeg åtte mål. I år håper å score mellom 10–15 mål.

– Hva tror du om årets sesong?

– Jeg syns vi har et bedre lag i år enn i fjor, og jeg har en veldig god følelse for årets sesong. Årets lag er bedre sportslig, og det er en veldig fin spillergru­ppe å vaere en del av. Dessuten er det moro å vaere i en klubb som feirer 100 år i år, det er jo litt spesielt, sier Pibe, som har vaert god venn med Michael Baidoo, som kjent forlot Jerv denne uka.

– Jeg likte ikke at han ble solgt, men jeg skjønner jo hvorfor klubben tok den avgjørelse­n, slik er fotballen. Baidoo er en god spiller, men han er en enda mer fantastisk person, så

jeg vil savne han, sier Pibe.

– Hvor bra kan dere gjøre det i år tror du?

– Jeg tror vi kan klare topp seks og kvalifiser­ing i år. Det blir tøft å klare det, men trener vi bra, holder vi oss skadefrie og gir vi alt tror jeg det er mulig. Jeg mener det er mer kvalitet i laget i år som kan gjøre at vi faktisk kan klare det, sier han.

 ??  ??
 ??  ?? Trives: Natalia Carnero og Juan Pablo Pereira Sastre (Pibe) stortrives i Grimstad. Han spiller for Jerv, hun jobber som frisørhos Livs salong
Trives: Natalia Carnero og Juan Pablo Pereira Sastre (Pibe) stortrives i Grimstad. Han spiller for Jerv, hun jobber som frisørhos Livs salong
 ?? . FOTO: ANNA TORP KVASJORD ??
. FOTO: ANNA TORP KVASJORD
 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? Frisør: Natalia Carnero jobber som frisør hos Livs salong, hvor hun har funnet seg godt til rette.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD Frisør: Natalia Carnero jobber som frisør hos Livs salong, hvor hun har funnet seg godt til rette.
 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? Sommer: Natalia Carnero og Pibe liker Grimstad, men gleder seg til det blir litt varmere vaer her.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD Sommer: Natalia Carnero og Pibe liker Grimstad, men gleder seg til det blir litt varmere vaer her.
 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? Trening: Pibe mener Jerv har et så godt lag i år at de kan klare å bli topp seks i OBOS-ligaen.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD Trening: Pibe mener Jerv har et så godt lag i år at de kan klare å bli topp seks i OBOS-ligaen.
 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? Hyggelig by: Selv om paret savner sol og varme fra Marbella, så syns de Grimstad er en hyggelig og fin by å bo i.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD Hyggelig by: Selv om paret savner sol og varme fra Marbella, så syns de Grimstad er en hyggelig og fin by å bo i.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway