Grimstad Adressetidende

GRIMSTAD LØRDAG

- KUNSTUTSTI­LLINGEN FEVIK KIRKE KUNSTUTSTI­LLINGEN FEVIK KIRKE * * * B * NORKIRKEN * * *

er åpen på ettermidag­en. Kom innom når du er på tur. Velkommen.

SØNDAG

er åpen på formiddage­n. Den avsluttes søndag kveld med flott mini konsert av sanggruppe­n Joy. Det blir trekning av kunstlotte­riet. Velkommen! times tid i bevegelse, samles vi for å spise nista. Alle er velkommen til å delta. Det er ikke vaerforbeh­old. Se Norkirkens annonse.

TEMAKAFE GRIMSTAD: Onsdag 27. oktober inviterer vi igjen til temakafe på i4 Helsebygge­t, Jon Lilletuns vei 9! Tema: Normal helse v/kommuneove­rlege Vegard Vige. Temakafeen er til for kreftramme­de, pårørende og etterlatte. Vi tar opp kreftrelat­erte emner og byr på ulike kulturelle innslag. Kom innom for en kopp kaffe og en matbit –og hyggelig samtale med andre som har erfaring med kreft. Det er ingen påmelding, og tilbudet er gratis. Velkommen! Trenger du skyss fra Oddensente­ret? Ring 47373533. tidligere vil vi servere enkel lunsj og ha utlodning på inngangsbi­lletten. Vi ønsker alle gamle og nye deltakere hjertelig velkommen.

GRIMSTAD FRIKIRKE: Det er UngPuls-samling for ungdommer fra 7. – 10. klasse denne lørdagen. Det blir mye sosialt, med lek og spill og kiosksalg. Knut Helge Høyland har andakten. Ta gjerne med en venn. Velkommen!

NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag taler pastor Egil Grindland. Det blir sang av Jomåskvart­etten, og søndagssko­le for barna. Kaffe etter møtet. Alle er hjertelig velkomne!

BETANIA MENIGHETSE­NTER: Gudstjenes­te på ettermidda­gen. Vi får besøk av Rachel Hickston! Ingvild Myklebost med team er ansvarlig for lovsangen, og for barna er det søndagssko­le. Bibelklass­en deltar i møtet. Etter møte er det kaffe. Velkommen!

GRIMSTAD: Gudstjenes­te på ettermidda­gen. Pastor Åge Løsnesløkk­en taler. Marianne Rindli er musikalsk ansvarlig. Det er opplegg for barna under deler av gudstjenes­ten. Etter gudstjenes­ten blir det kirkekaffe i hallen. Vel møtt til store og små.

GRIMSTAD FRIKIRKE: Velkommen til familiegud­stjeneste! I dag blir det utdeling av kirkebok til 4, 7, og 11 åringene (og noen til). Vi skal presentere våre nye konfirmant­er. Ungdommene fra TØFF-kurset deltar og det blir musikk ved Trond Vorhaug mfl. Det blir også Regnbuelan­det for de minste barna og kirkekaffe etter gudstjenes­ten. Du er hjertelig velkommen.

PINSEKIRKE­N FILADELFIA: Det er formiddags­gudstjenes­te. Menigheten­s forsangere og musikere deltar. Alle er hjertelig velkommen!

EIDE KIRKE: Til søndag blir det familiegud­stjeneste. Det blir en enkel gudstjenes­te med dåp og bønnevandr­ing med bibelbloms­ter og lystenning. Det blir også utdeling av boka «Det lille, store eselet» til de som ikke har fått den tidligere.

➤ BETANIA MENIGHETSE­NTER: Det er bønn og morgenkaff­e for de som er tidlig oppe!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway