Grimstad Adressetidende

BURSDAGSBA­RNA

-

1 år

Vi gratulerer solstrålen vår Jonas Nevestveit så mye med 1. årsdagen som var den 20. oktober. Dagen ble feiret i Åmot. Hilsen bestemor og bestefar på Fevik.

3 år Thimea Rose Fromreide

Hurra! Vi vil gratulere den sprudlende solstrålen vår som fyller 3 år den 26. oktober! Vi er kjempeglad­e i deg! Klem fra Mamma, Pappa og storebror Matheo.

12 år

12 år Hanna Skår Omland Gratulerer så mye med dagen din i morgen, 24.oktober, Hanna! Du er omtenksom, hjelpsom og veldig morsom. Vi håper du får en kjempefin bursdag. Mange klemmer fra Ida, Mari, Mio, pappa og mamma

2 år

Hipp hipp hurra og gratulerer så mye med dagen til vår herlige sjarmør, Aron A. Slåtterø som fyller 2 år den 23. oktober. Vi er så glad i deg. Kos og klem fra mamma, pappa, Mathea, Jone og hunden Sissi.

5 år Matheo Hansen Fromreide

Hurra! Vi vil gratulere den spreke superhelte­n vår som fyller 5 år den 23. oktober! Vi er kjempeglad­e i deg! Klem fra Mamma, Pappa og lillesøste­r Thimea. Disse to flotte jentene, Nelly og Hedvig, fyller 12 år 23. oktober. Gratulerer så mye med dagen. Masse hilsner og klemmer fra mormor og resten av familien. 9 år Hipp hurra for verdens beste Mari Worsley Holla som fyller 9 år den 24. oktober! Håper du får en flott dag - du er ei topp jente! Mange bursdagskl­emmer fra Vinny, Sam, Mormor, BesteGunna­r og resten av familien.

1 år

Vår vesle goklump Adrian Storenes Stormoen, fyller 1 år søndag 24. oktober. Vi er så uendelig glad i deg, lille venn. Store klemmer fra storebror, mamma og pappa.

3 år Hurra for Minken BieLorentz­en

Trydal som blir 3 år i dag 23. oktober. Vi digger deg!! Hilsen Mauritz, mamma og pappa.

13 år

Maja Hosøy Novik fyller 13 år 23. oktober. Hurra og gratulerer så mye med dagen din.. Tenk tenåring er du i dag. Gode ønsker og gode klemmer fra familien din. 15 år Gratulerer så mye med dagen din den 18. oktober Jonas, ENDELIG 15 år! Du er en helt super gutt og vi digger deg! Mange knusekoser fra Sussi, Pus, Emilie, Sarah, mamma og pappa.

1 år Hipp hurra

Vi vil gratulere vår skjønne Matteus Øygard som fyller hele 1 år den 24/10. Vi er så takknemlig­e for å ha deg i livet vårt. Klem fra mormor og morfar

2 år Gratulerer med dagen

Tenk at vår lille gullgutt og solstråle Johan Andrè Alsand Lind alt fyller 2 år den 24. Masse kos, knug og klem fra oss som er så uendelig glad i deg. Oldermor, bestemor, Therese og onkel John Andrè.

3 år Minken

Gratulerer til skøyerjent­a Minken som blir 3 år i dag. Hilsen Mommo og besse

7 år

Hipp hurra for Caleb Wroldsen som blir 7 år 23. oktober. Bestemor og bestefar er kjempe glad i deg.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway