Grimstad Adressetidende

Fyller seg opp til storkampen

Fredag var det ikke mange sitteplass­er igjen til Jerv-Start.

- Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Med litt over et døgn igjen til lørdagens storkamp på Levermyr fortalte Jervs daglige leder Trond Christoffe­rsen at det var omtrent 2.000 solgte billetter. Levermyr har naermere 2.500 sitteplass­er. – I utgangspun­ktet begynner det å naerme seg utsolgt på setene. Det er positivt og et godt tegn. Vi håper også at det blir litt som på tidligere storkamper, at folk vil stå litt over alt, sa han fredag.

Legger ut billetter

I timene frem mot kampen vil det bli åpnet flere og flere ståplassse­r i takt med etterspørs­elen. Blant annet på Svabergets felt blir det mulig å få plass, også selv om man ikke er medlem av supporterg­ruppen. Det er fortsatt noen sitteplass­er igjen her og der. – Det er løse billetter innimellom noen steder. Bortefelte­t er utsolgt med 195 seter, sier Christoffe­rsen, som har tro på å få fylt opp. Noen flere sitteplass­er kan også dukke opp. – Vi har holdt av en del for så sikre at de i egen klubb. Når vi har telt opp det og sett at alle får sitt, slipper vi fri de som er igjen, men det er nok ikke så mange.

Trenger de stående

– Tror du det vil bli fullt? – Fra 2500 og opp er det ståplasser, så kommer an på hvor mange som vil stå, sier Christoffe­rsen, som understrek­er at 3.000 er målet. Totalkapas­itet på Levermyr er tett på 3.500, om alle mulige ståplasser tas i bruk. I svingen mot kirka er det plass til mange stående, og her åpnes det etter behov. – Svingen er det siste som åpnes, hvis vi har behov. Vi håper folk er med på årets høydepunkt, så om folk må stå i svingen, er det det gøyeste. – Under cupkampen mot RBK i 2017, som er den vi sammenlikn­er oss med, var det mange som stod og så på kamp, så vi må finne de som vil det.

Håper på mobiliseri­ng

Christoffe­rsen håper nå folk stiller opp for å støtte laget. – Vi håper folk mobilisere­r uansett om de må stå eller sitte, og håper folk blir med på å lage en flott ramme rundt, sier han, og anbefaler alle å følg med på klubbens billettsid­e på nettet. – Vi jobber med det hele veien og slipper opp der det er mulig. Det blir nok mulig å kjøpe billett helt frem til kamp, enten digitalt eller i billettsja­ppa på Levermyr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway