Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER LØRDAG

-

➤ FEVIK MISJONSKIR­KE: Bønn og faste for vårt kirkesamfu­nn Misjonskir­ken Norge i hjemmene.

SØNDAG

➤ NORKIRKEN GRIMSTAD: Søndag formiddag blir det gudstjenes­te med nattverd. Kurt Hjemdal taler. Geir Ivar Bjerkestra­nd har det musikalske ansvaret. Det er opplegg for barna under deler av gudstjenes­ten. Offer til Norkirkens misjonspro­sjekter i Senegal og Sentral-Asia. Kirkekaffe.

* FILADELFIA: På søndag formiddag blir det delemøte med anledning til å dele sine troshistor­ier og vitnesbyrd, menigheten­s lovsangste­am deltar. Bønneromme­t er åpent i forkant. Alle er hjertelig velkommen!

* NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag er det Åge Solsvik som taler. Barna inviteres til søndagssko­le. Det er som vanlig kaffe etter møtet. Du er hjertelig velkommen!

* BETANIA: Velkommen til familiemøt­e! Ingrid Gusdal taler og vi får høre barnekoret synge. Kirkekaffe.

* GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Gudstjenes­te. Bønn og faste. Barnekirke, BTweens og Galleriet. Kaffebar før gudstjenes­ten og kirkekaffe etterpå. Bønn og lovsang i Froland misjonskir­ke på ettermidda­gen. Du er hjertelig velkommen!

* FRIKIRKEN: Velkommen til gudstjenes­te i Frikirka på Såmannssøn­dagen. Det pastor Knut Helge Høyland, som taler. Musikk er ved Arne Topland m.fl. Vi feirer nattverd sammen og det blir Regnbuelan­det og SR for barna. Etter gudstjenes­ten inviteres du til kirkekaffe. Du er hjertelig velkommen.

* FEVIK MISJONSKIR­KE: Velkommen til den første formiddags­gudstjenes­ten i Fevik Misjonskir­ke! Det har vaert bønn og fastehelg i kirkesamfu­nnet vårt og rundt i landets Misjonskir­ker så det blir også fokus i gudstjenes­ten. Det er Johnny Eskedal som forkynner Guds ord. Det blir lovsang og mulighet for forbønn. Skattekist­a for de minste og Betweens. Kirkekaffe og fellesskap etter møte. På søndag kveld er det bønn og lovsangsmø­te som vi deltar på i Froland Misjonskir­ke. Hjertelig velkommen!

MANDAG

➤ FILADELFIA: Har ansvaret for andakten på Berge Gård mandag kveld.

* GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Velkommen innom Hvitveisen åpen barnehage, en møteplass for deg som er hjemme med baby eller små og store barn under skolealder. Lek, samling, nistepakke­lunsj.

* FRIKIRKEN: Velkommen til hyggetreff med interessan­t tema, lapskaus og utlodning. Denne gangen vil Bjørg Engesth Eide, leder av Helse og Sosial i Grimstad kommune holde innlegg om eldreomsor­g i Grimstad kommune. Er min eldreomsor­g mitt ansvar, eller kommunens? Kanskje også noen har noen gode tanker Bjørg kan ta med seg videre i dette viktige arbeidet hun har et hovedansva­r for i kommunen vår. Og så blir det fellesskap rundt bordene med servering av lapskaus, kaffe og en twist eller to. Samlingen avsluttes med åresalg og utlodning. Vel møtt til alle.

TIRSDAG

➤ BETANIA: Tidlig bønn og morgenkaff­e.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway