Grimstad Adressetidende

Butikkjede på jakt etter lokaler

Selv om de for sørlending­er er en relativt ukjent kjede, håper adm. direktør Bjørn Aase Haakonsen at de snart får mekket til en etablering i Grimstad.

- Baard Larsen baard@gat.no

Dette bekrefter Bjørn Aase Haakonsen i Mekk-kjeden til Adressa. De jobber for tiden med å få landet en etablering av en Mekk-butikk i Grimstad.

– Mekk har et sterkt ønske om å etablere Mekk-butikk i Grimstad, fordi Grimstad by og kommune har en demografi, sammensetn­ing av eneboliger og fritidsbol­iger som vil passe godt til «gjør det selv» konseptet Mekk, forklarer Haakonsen, og viser til at de har et stort varesortim­ent innenfor bil, båt, hjem, fritid og verktøy.

– Primaert ønsker vi å få etablert en butikk i Odden-området, men det finnes flere muligheter i Grimstad, sier han videre.

– Hva ønsker dere av en eier/franchiset­aker til butikken?

– Vi ønsker å finne en med bakgrunn fra detaljhand­el, som har et brennende ønske om å jobbe med kunder, forteller Mekk-sjefen.

– Hva tror du er grunnen til at det er vanskelig å få tak i driver?

– Vi har hatt inne noen gode kandidater, hvor de ikke har vaert i stand til å stille nødvendig kapital, kan Haakonsen berette.

Rask byggeperio­de

– Mekk-konseptet er ukjent i Agder, så vi prøver å få bygget kunnskap/kjennskap til konseptet, opplyser han.

– Agder er et fylke som vi jobber for å gjøre fem til seks etablering­er i de neste tre årene. Vi kan åpne en butikk seks uker etter at kontrakt er signert. Mekk har ti dagers byggeperio­de av butikken, avslutter adm. dir. Bjørn Aase

Haakonsen i Mekk-kjeden.

Kjeden har i dag butikker i Søgne og på Evje, i Agder. Foruten Grimstad, satser de også på å åpne ny butikk i Vennesla. To lokasjoner i Rogaland, naermere bestemt Haugesund og Karmøy, snuser de også på.

 ?? FOTO: ARKIV/MEKK NORGE AS ?? SATSER: Mekk-kjeden vil åpne inntil seks butikker i Agder de kommende tre år. Her er et av deres nåvaerende utsalg. De er på jakt etter lokaler i Grimstad.
FOTO: ARKIV/MEKK NORGE AS SATSER: Mekk-kjeden vil åpne inntil seks butikker i Agder de kommende tre år. Her er et av deres nåvaerende utsalg. De er på jakt etter lokaler i Grimstad.
 ?? FOTO: ARKIV/BAARD LARSEN ?? MULIGHET: Et av alternativ­ene for etablering lokalt, er ved siden av Fargerike på Odden.
FOTO: ARKIV/BAARD LARSEN MULIGHET: Et av alternativ­ene for etablering lokalt, er ved siden av Fargerike på Odden.
 ?? FOTO: ARKIV/MEKK NORGE AS ?? JAKTER VIDERE: Daglig leder Bjørn Aase Haakonsen i Mekk Norge AS har ikke gitt opp målet om å få åpnet butikk i Grimstad.
FOTO: ARKIV/MEKK NORGE AS JAKTER VIDERE: Daglig leder Bjørn Aase Haakonsen i Mekk Norge AS har ikke gitt opp målet om å få åpnet butikk i Grimstad.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway