Grimstad Adressetidende

BURSDAGSBA­RNA

-

1 år

Lillebror Lars

Hipp hurra for lillebror Lars som er 1 år 8. februar! Vi er så glade i deg, bursdagskl­em fra Tobias, August, mamma og pappa

2 år Emilian Johnsen Naerebø

Fineste gutten og gull klumpen til farmor og farfar fylte 2 år den 6/2. Mange gratulasjo­ner og klemmer til Emilian Johnsen Naerebø.

2 år Hipp hurra for Klara

Gratulerer med dagen til gode Klara som fyller 2 år den 9. februar. Vi er så glad for at vi får oppleve din herlige personligh­et, nysgjerrig­het og ditt utrolige humør! Dagen feires som seg hør og bør, med karneval i barnehagen. Stor bursdagsko­s fra pappa, mamma og Chilla.

9 år Gabriel Normann

Hurra for Gabriel som fyller 9 år torsdag. Vi er så glad i deg og gleder oss til å feire deg. Klem fra farmor og farfar.

12 år Lovise Ørbaek Kiland

Vi gratulerer så masse til Lovise Ørbaek Kiland som fyller 12 år 9. februar. Du er ei aktiv jente. Synger i kor og danser. Du lager og produserer de fineste ting som hele familien får glede av! Vi gleder oss til å feire deg! Bursdagskl­emmer fra Fride, Herman, Niels, Mads Boje, tante Eline og onkel JT., mommor og poppa.

1 år Hurra for Knut Mjøs

Gratulerer med dagen til lillebror Knut Mjøs som blir 1 år 9. februar. Du er en blid og tålmodig liten kar som vi alle er veldig glad i. Klem fra Sofie, Ane, mamma, pappa, mormor og morfar.

11 år Nicolai

Gratulerer så mye med dagen til vår kjaere Nicolai som fylte 11 år den 5.februar. Vi er superglad i deg! Stor klem fra mamma, pappa og Wilhelm

14 år Hipp hurra for Nora!

Gratulerer så mye med dagen til vår fantastisk­e Nora som fyller 14 år i dag! Du er god som gull og vi er uendelig glade i deg. Massevis av klemmer fra Jonas, mamma og pappa (og Milo)

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway