Grimstad Adressetidende

Veteraner sikret gullmedalj­er

Grimstad Badminton sikret mye edelt metall da VeteranNM gikk av stabelen i Orkanger.

-

Innsendt bidrag: Grimstad Badmintonk­lubb har hatt en fantastisk tur til Orkanger for å spille Veteran-NM. Vi fløy til Orkanger og ble innlosjert på aerverdige Bårdshaug Herregård fra 1904. Det var en nydelig plass, med masse historie, noe som personalet på hotellet gledelig delte med oss.

Noen var litt engstelige, for det skulle nemlig spøke på hotellet. Men det så ikke ut til å skremme de tolv deltakerne som stilte til kamp i single, double og mix.

Reisefølge­t besto av totalt 20 personer. Tolv spillere og et støtteappa­rat på åtte.

Grimstad Badmintonk­lubb stilte med spillere i klassene 40+ til 75+. Grimstadkl­ubben er godt kjent i Veteran-NM, og vi er alltid en av de største klubbene som deltar.

Stort arrangemen­t

I år stilte det rundt 200 deltakere fra alle landets kriker og kroker, noen med håp om gjeve medaljer, mens andre kom for det gode samholdet. Lørdag kveld var det duket for bankett, og der ble vi fikk vi presentert neste års NM-arrangør.

Nå gleder alle seg til mars 2024, for da går turen til Slagenhall­en i Tønsberg. I år tok klubben med seg fire gull, to sølv og en bronse.

Mye edelt metall

Første gullmedalj­e gikk til Brit Grindland og Ellen Groos i double 55+.

Andre gull gikk til Karl Grøsle

og Tore Sperre fra Ålesund i double 70+.

Tredje gull gikk til Svein Atle Udjus og Geir Arnevik i double 60+.

Fjerde gull gikk til Jan Frode Neverdal i single 50+, selv om finalen ikke var det store. Høydepunkt­et i den gruppen var nemlig kampen mot en tidligere Grimstadma­nn som nå bor og spiller for Baerum, der Jan Frode slo Geir Storvik i gruppespil­let. Det var nok den mest sette kampen i hele NM.

Sølv gikk til Ellen Groos og Jan Frode Neverdal i Mix 50+. Det ble et knepet tap i 3 set i finalen.

Sølv gikk også til Geir Arnevik i Single 60+.

Bronse gikk til Håkon Haaland i double. Dette var hans første NM sammen med makker Andre Skar fra Nøtterøy.

Børre Githmark, Grimstad Badmintonk­lubb

 ?? FOTO: PRIVAT ?? GRIMSTAD BADMINTON: (F.v.) Svein Atle Udjus, Yngvar Nielsen, Håkon Haaland, Jan Frode Neverdal, Karl Grøsle, Kåre Leonardsen. I midten ser vi Britt Grindeland og Ellen Groos. Nederst ser vi Børre Githmark og Odd Arne Haugen
FOTO: PRIVAT GRIMSTAD BADMINTON: (F.v.) Svein Atle Udjus, Yngvar Nielsen, Håkon Haaland, Jan Frode Neverdal, Karl Grøsle, Kåre Leonardsen. I midten ser vi Britt Grindeland og Ellen Groos. Nederst ser vi Børre Githmark og Odd Arne Haugen
 ?? ?? GULLMEDALJ­E: Jan Frode Neverdal fra Grimstad Badminton spilte godt under Veteran-NM i Orkanger, og kunne til slutt krones med gullmedalj­e i Single 50+. FOTO: PRIVAT
GULLMEDALJ­E: Jan Frode Neverdal fra Grimstad Badminton spilte godt under Veteran-NM i Orkanger, og kunne til slutt krones med gullmedalj­e i Single 50+. FOTO: PRIVAT
 ?? FOTO: PRIVAT ?? GULL: Britt Grindeland og Ellen Groos vant gull i double 55+.
FOTO: PRIVAT GULL: Britt Grindeland og Ellen Groos vant gull i double 55+.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway