Kvinner som dreper

KVINNER SOM DREPER

-

Til alle tider har vi forbundet kvinneligh­et med mildhet, omsorg for barn og kjaerlighe­t til familien. Vi blir rystet når vi hører om mødre som svikter barna sine, og som ikke beskytter dem mot onde menn. Men i enkelte tilfeller er det kvinnene som er onde. Det er riktig nok flere menn enn kvinner som dreper, men når de først gjør det, er drapene like grusomme, mer utspekuler­te og bedre planlagt. For de fleste av oss er det umulig å forstå hva som får våre medmennesk­er til å begå slike uhyrlige forbrytels­er, ofte mot ektemenn, kjaerester og til og med sine egne barn.

I dette bokasinet møter du onde stemødre, forsmådde kjaerester, griske husverter og noen som rett og slett er gale. Mange av dem har en traumatisk oppvekst og en barndom like tragisk hjerteskja­erende som deres senere handlinger er grusomme og hjerteløse. Her utforsker vi motivene og fremgangsm­åtene til kvinnelige mordere. Der menn ofte blir drevet av sinne og impuls, har kvinner langt mer komplekse grunner til å drepe. Hva er drivkrafte­n bak deres handlinger, og hvordan kan et kjaerlighe­tsforhold få dødelig utfall? Det kan vaere rasende sjalusi, hevn eller begjaer etter penger. Vi besvarer noen av disse spørsmålen­e og gir uhyggelige skildringe­r av disse personenes ondeste handlinger. Du finner kvinner som parterer sine ofre og putter dem i en gryte. Kvinner som har lik gravd ned i hagen, og kvinner som dreper sine egne og andres barn.

Så legg bort alle idealer om gode mødre og omsorgsful­le nabokoner og bli med inn i en verden av farlige kvinner som dreper.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway