Kvinner som dreper

DØDSÅRSAKE­N

HVORDAN AKTORATET FIKK MEREDITHS SKADER TIL Å PASSE INN I SIN ARGUMENTAS­JON.

-

Aktoratet endret sin versjon av hvorfor de mente Knox, Sollecito og Guede hadde drept Kercher flere ganger, med et scenario som gikk fra et satanistis­k sexritual til tyveri. Skadene på Meredith ble brukt til å vise at hun hadde blitt krenket av angriperne, og at knivstikke­ne var et resultat av tortur. Blåmerkene på armer og bein og det faktum at håret var revet ut i dotter, ble sett på som en bekreftels­e på denne historien.

Sett fra et annet perspektiv er knivstikke­ne klossete utført. Mange mener at skadene viser en desperat kamp, og at blåmerkene oppsto fordi hun dunket inn i møblene. Dette passer trolig til historien om et offer som forsvarte seg selv mot en inntrenger helt til hun fikk en stikkskade mot strupen.

 ??  ?? Rudy Guedes dom på 30 år ble forkortet til 16 år etter en fremskynde­t. Han er fremdeles den eneste som er dømt for selve drapet på Kercher.
Rudy Guedes dom på 30 år ble forkortet til 16 år etter en fremskynde­t. Han er fremdeles den eneste som er dømt for selve drapet på Kercher.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway