Kvinner som dreper

SARAHS ONDSKAPSFU­LLE BREV

SARAH SKREV BREV TIL SADIE FOR Å FÅ HENNE TIL Å KVITTE SEG MED IAN. NEDENFOR KAN DU LESE NOEN UTDRAG. SARAH INNRØMMET I RETTEN AT DET «IKKE VAR SAERLIG SNILT GJORT».

- Kjaere Sadie

Jeg synes du bør vite at Ian har vaert utro mot deg i over et år. Han har hatt et forhold til meg siden han kom tilbake fra Camp Suisse i august 2013.

Han har selv innrømmet at han ikke er forelsket i deg, han har aldri vaert det og vil aldri bli det …

Vi har ligget sammen, og alt det andre som følger med, i uke etter uke ganske lenge nå. Ta en titt rundt i huset hans, det er mange av mine ting der. Har han skiftet sengetøy siden jeg var der sist?

Sexen er utrolig fantastisk, den beste jeg noensinne har hatt. Vi har aldri fått nok av hverandre. Den tilfredsst­ilte et behov i ham som han aldri vil klare å undertrykk­e eller klare seg uten.

Ian er stresset og ekstremt deprimert. Den mentale tilstanden hans bekymrer meg ganske mye, og derfor skriver jeg til deg. Jeg føler at du har mye av skylden for den tilstanden han er i nå, og den blir verre og verre for hver dag ...

Du bestilte en ferie til Galápagosø­yene, og det var mye dyrere enn han har råd til. Jeg vet at du betalte for turen, men han er veldig ukomfortab­el med det og følte at den økonomiske forskjelle­n er altfor stor. Han ville forlate deg før turen til Galápagos, men kunne ikke gjøre det på grunn av pengene du hadde brukt på reisen. Selv om han koste seg på turen, brukte han enhver anledning til å kontakte meg, og han havnet i seng med meg så fort han kom inn døren hjemme.

 ??  ?? Dette politifoto­et av Katrina «Kitt» Walsh vakte mye oppmerksom­het i media da de to ble arrestert, og førte til ville spekulasjo­ner om de to som et «skrullete» par. Sarah Williams mønstrer sine egenartede bekymrede øyenbryn i dette politifoto­er, var...
Dette politifoto­et av Katrina «Kitt» Walsh vakte mye oppmerksom­het i media da de to ble arrestert, og førte til ville spekulasjo­ner om de to som et «skrullete» par. Sarah Williams mønstrer sine egenartede bekymrede øyenbryn i dette politifoto­er, var...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway