Lister

Har stort behov for flere frivillige

-

Til Farsund Maraton lørdag 27. mai melder arrangøren om stort behov for flere frivillige funksjonae­rer.

vakter og funksjonae­rer, stå på matstasjon­er, dirigere trafikk og ellers hjelpe til på Torvet. Til dette har vi har behov for 40–50 flere frivillige vakter og funksjonae­rer, sier Roy Helge Hansen, FILS representa­nt i Farsund Maratons hovedstyre.

– Vi har en aldersgren­se på 14 år. Ellers har vi vakter opp til midt på 70-tallet, så hvem som helst kan vaere med og dirigere trafikk og dele ut saft og vann langs løypen, sier Hansen.

Han legger ikke skjul på at det har vaert svaert vanskelig å få nok folk til å stille opp.

– Det har absolutt vaert mer utfordrend­e. Det er vanskelig å si hvorfor det har blitt slik. Vi er fryktelig avhengig av at folk kommer, så vi vil oppfordre interesser­te til å ta kontakt med oss og melde seg på som frivillige, sier Hansen.

På deltakersi­den er påmeldinge­n noe lavere enn på samme tid i fjor, men man forventer en del pågang i dagene før løpet.

– Vi naermer oss 300 påmeldte nå mot 330 på samme tidspunkt i fjor. Det er som forventet. Det pleier alltid å komme en stor boom uken før, så vi regner med at det vil ta seg opp i løpet av den neste uken, sier Roy Helge Hansen.

 ??  ?? Det er behov for flere vakter til Farsund Maraton lørdag 27. mai.
Det er behov for flere vakter til Farsund Maraton lørdag 27. mai.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway