Lister

Lila med ny singel

- Av Malene Sørensen Lundberg

Ifølge Lila Elveseter Abrahamsen (15) var låten så å si ferdigstil­t melodimess­ig for ett år siden. Etter det har den blitt bearbeidet litt etter litt.

– Teksten ble skrevet i Amerika, så jeg har ikke hatt så mye å gjøre med selve teksten til denne. Men jeg har gjort låten til min så godt jeg kan, forteller lyngdølen til Lister.

Fredag ble låten lansert.

DENNE GANG har Frøder, Kent og Cato Sundberg (Donkeyboy), Lasse Michelsen og David Wayne Schocke vaert med på låtskrivin­gen.

– Det er opp til den som hører på å tolke sangen, men for meg handler den om fullstendi­ghet. Å gi slipp på noe som holder en nede. Å få et nytt syn på ting; et større overblikk, sier Lila.

Plateselsk­apet formidler selv at dette er oppfølgere­n til Lilas suksesslåt, «Don’t Let Go». Låten nådde listen over de 50 mest strømmede sangene fra hele verden på Spotify i Norge.

I TILLEGG SKAL den unge lyngdølen spille inn musikkvide­o i Oslo.

– Neste helg reiser jeg for promoterin­g og innspillin­g av musikkvide­o. Den skal spilles inn i Operahalle­n, og vi har med dansere, kostymedes­ign og hele pakka. Det blir spennende!

De ser også på muligheten for å lage en liten video til låten, inntil musikkvide­oen er ferdigstil­t.

Fremover reiser den unge artisten også til låtskrivin­gscamp. Å skrive egne sanger er noe Lila brenner sterkt for, og hun ser frem til å laere seg nyttige ting under oppholdet.

– Helgene fremover blir travle. Jeg reiser snart til Sverige på låtskrivin­gscamp med flere andre artister og låtskriver­e. Jeg liker godt å skrive selv, og gjennom dette tror jeg at jeg forhåpentl­igvis vil klare å knekke noen koder. Det har lenge vaert et mål å skrive egne sanger.

Hun forteller å vaere allerede godt i gang med å skrive egne sanger.

Lyngdølen har samarbeide­t med andre kjente navn i musikkbran­sjen med den nye singelen. Den skal spilles inn i Operahalle­n, og vi har med dansere, kostymedes­ign og hele pakka. Det blir spennende LILA ELVESETER ABRAHAMSEN

 ?? FOTO: AINA REGINE SANDAL EFTESTØL ?? Fredag slapp Lila ut sin nye singel.
FOTO: AINA REGINE SANDAL EFTESTØL Fredag slapp Lila ut sin nye singel.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway