Lister

Tveit sendte Start ut av cupen

- Av Torrey Enoksen

Fløy ydmyket Start og sendte Obos-ligalaget ut av cupen etter to drømmescor­inger av Christian Tveit fra Farsund. – Det var veldig gøy! Vi sleit egentlig veldig mye i første omgang, og kunne fort ha ligget under. Heldigvis spilte vi veldig bra i de første 30 minuttene etter pausen og gikk opp til 4–1. Det var veldig sterkt, sier Tveit til Lister.

Forut for onsdagens andre runde i cupen var det ventet at Fløy ville gi Start kamp om avansement til tredje runde. Og det klarte de til gangs.

For etter bare to minutters spill var den tidligere FIL- og Start-spilleren på rett sted til rett tid da han sendte ballen rett i kassa.

I følge rapportene fra kampen, førte scoringen til at Fløy la seg bakover på banen. Start klarte etter hvert å spille seg frem til sine sjanser, men først i det 35. minuttet kom utligninge­n ved Dennis Antwi. 1–1 var også pauseresul­tatet.

Etter hvilen kjørte 3. divisjonsl­aget over kristiansa­nderne, som spiller på landets nest høyeste nivå. Det gikk bare seks minutter etter sidebyttet før Henrik Dahlum sendte laget fra øya vest for Kristiansa­nd sentrum opp i 2–1-ledelse.

Ni minutter senere la Edvard Skagestad på til 3–1 før Christian Tveit to minutter senere la på til 4–1.

Da våknet de gule og svarte. Ti minutter før slutt reduserte Dennis Antwi til 4–2, før Niels Vorthoren satt inn 4–3 fem minutter før slutt.

– Det hadde vaert gøy å møte et Eliteserie­lag i tredje runden, men vi tar det vi får, sier tomålsscor­eren.

?? FOTO: VIDAR LORENTSEN ?? Med to scoringer var Christian Tveit sterkt delaktig i at Fløy slo Start ut av cupen.