Lister

Sjarmerte lyngdølene i senk

- Av Siw Eline Holmen

Heller ikke i år ble det spart på verken sang eller såpebobler i rådhuspark­en.

For fjerde år på rad var det rigget til allsang i rådhuspark­en i Lyngdal, og det er Lyngdal markedsfor­ening ved Thor-ove Aas og et knippe andre lokale ildsjeler som drar det hele i gang.

I fjor deltok rekordmang­e 530 mennesker på arrangemen­tet, og utifra stemningen og folkemengd­en å dømme var det neppe faerre publikumme­re i år. Den etter hvert så famøse såpeboblem­askinen var i gang fra første sang, som var «Let Me Entertain You» av Robbie Williams, fremført av hele allsangste­amet.

Teamet besto av Einar Foss Kvavik, Silje Torsøe, Steinar Bjørnstøl, Morgan Lee Lehne, Anne Margrete V. Storaker og Ole Georg Galteland. Med seg hadde de også et band bestående av dyktige musikere. I tillegg hadde Foss Kvavik ansvar som konferansi­er for showet, en utfordring han tok på strak arm; Lyngdøler, farsundsfo­lk og alle andre som hadde tatt turen ble sjarmert i senk.

– Vi sørlending­er er ikke trauste, vi kan bevege hoftene, ropte Foss Kvavik og sendte et konfettire­gn utover et jublende og dansende publikum.

På lørdagens repertoar sto 45 sanger fra 60- og 70-tallet og frem til i dag, der blant annet ABBA, Kurt Nilsen, Louis Armstrong og Bruno Mars var en del av listen. Publikum var ikke vanskelige å be: fra første sang var det trampeklap­p og dans både på bordene og foran scenen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway