Lister

Boybandet satte lokale pike

- Av Lars Erik Larsen

De aller ivrigste var på plass fem timer før The Main Level gikk på scenen i Farsund.

At boybandet fra Bergen har smeltet mange unge pikehjerte­r er det lite tvil om.

Da Lister traff de tre guttene før konserten var de i full gang med å la seg fotografer­e for å høre. Ifølge kultursjef Inge Eikeland var de aller ivrigste på plass foran scenen da han kom på jobb 07.30 lørdag. The Main Level gikk på 12.30.

– Det var en venninnegj­eng fra Stavanger. De ville sikre seg de beste plassene, smiler han.

Før The Main Level gikk på scenen, hadde Lila vist fram sitt repertoar. Den 15 år gamle lyngdølen fikk stor applaus i Kaperbyen. Rapperen Ruben Pettersen gikk på etter boybandet.

– Det er stor stas å vaere i Farsund. Jeg har aldri vaert her før, sier han til Lister. TIL TROSS FOR at de andre artistene leverte fra scenen, er det ikke til å komme bort i fra at The Main Level var «main attraction» for de flere. Årsaken til at Norges mest populaere boybandet var i Farsund, var i 20-årsjubilee­t til ungdomsorg­anisasjone­n MOT.

– MOT handler om å vaere deg selv. Gå dine egne veier. Vi er veldig fornøyd med at The Main Level er våre ambassadør­er og glade for at de kom hit i dag.

– Guttene setter stor pris på MOT. Det gjør de virkelig, sier boybandets manager, Mads Arron. I EN HALVTIME sto boybandet på scenen i Farsund, og i en halvtime sang fansen så høyt de bare kunne. Til og med på deres nye låt «Bombadilla», som ble sluppet for rundt kun to uker siden, sang fansen med på absolutt hele sangen.

– Dette var helt rått. De kunne jo alle sangene, sier Helmers Olsen.

– Helt aerlig, nå fikk jeg sommerføle­lsen. Den har ikke jeg hatt tidligere i år, sier Alexander Instøy.

Også det tredje bandmedlem­met, Eric Tryland, var glad og fornøyd etter å ha latt seg

 ??  ?? Lokale jenter kunne ikke skjule sin begeistrin­g under konserten.
Lokale jenter kunne ikke skjule sin begeistrin­g under konserten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway