Lister

Kjøpmann kan overta Farsund senter

- Av Siw Eline Holmen

Norgesgrup­pen vurderer å selge eiendommen­e sine til kjøpmann Jan Terje Nevland. Det er NG Eiendom AS som eier både Farsund Senter AS og eiendommen­e senteret står på. Salgssum er ikke avklart.

– Vi har en dialog med kjøpmannen, men har ikke skrevet noen kontrakt. Vi har vurdert å selge til ham tidligere, men situasjone­n har vaert usikker i forbindels­e med veibygging­en på Listerveie­n, kommentere­r daglig leder i Farsund Senter AS, Thor Usterud.

Som kjent har utbedringe­n av fylkesveg 43 gjennom sentrum av Farsund gjort det vanskelig for kunder å komme seg til senteret som ligger ved Listerveie­n. Fredag 5. mai ble Listerveie­n offisielt åpnet etter å ha vaert stengt for gjennomkjø­ring siden januar i fjor.

– Vi har fulgt med på situasjone­n, og ville ikke foreta noe salg mens veiarbeide­t foregikk. Nå når arbeidene er ferdigstil­t er vi åpne for å selge, men den avgjørelse­n tar vi først over sommeren, sier Usterud. Butikkene i senteret vil bestå, men det er muligheter for at senteret utvides i fremtiden.

– Han (Nevland) ønsker å videreutvi­kle, noe vi synes er positivt, avslutter Usterud.

Kjøpmann Jan Terje Nevland er mer ordknapp.

– Det har jeg foreløpig ingen kommentar til. Det er en undersøkel­sesprosess på gang, men det vil bli klart til høsten, uttaler Nevland til Lister.

 ??  ?? Jan Terje Nevland ønsker foreløpig ikke å kommentere saken.
Jan Terje Nevland ønsker foreløpig ikke å kommentere saken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway