Lister

Inviterer til storslagen strand

- Av Hedda Ovidia Stølen

Alt er i rute før Bispen Beach Party, men arrangør Bogdan Gabriel Cita venter fremdeles på at billettsal­get skal ta ordentlig av.

– Folk er veldig positive, og jeg tror det kommer til å bli masse folk ute på stranden til helgen, forteller Bogdan Gabriel Cita fra Bispen Cafe & Restaurant på Borhaug. Førstkomme­nde lørdag går nemlig «Bispen Beach Party», en strandkons­ert arrangert av Bispen og Golden Club, av stabelen.

– Det har ikke blitt solgt så veldig mange billetter ennå, men jeg tror folk venter litt for å se hvordan vaeret blir, og at de fleste billettene kommer til å bli solgt når det begynner å naerme seg enda mer, eller i døra, fortsetter Cita.

FORBEREDEL­SENE til helgen er, ifølge Cita, i rute.

– Scene, lyd og selve stranden er booket, så konsert blir det. Det er selvfølgel­ig litt hektisk nå som arrangemen­tet naermer seg, men det kommer til å ordne seg helt fint, forteller han.

– Publikumme­rne kan forvente seg en ordentlig fest på stranda, med dekorasjon­er innenfor temaet, mat, forskjelli­ge drinker og gøy musikk, fortsetter Cita, som gleder seg utrolig mye til lørdagens konserter.

– Alle jeg har snakket med sier at de er veldig spente, og det er jeg også, mener han videre.

CITA LOVER også en runde nummer to med strandfest­en om årets konsert går bra nok. – Da skal jeg bruke enda mer tid på å booke enda større artister, forteller han. Han er imidlertid godt fornøyd med årets lineup.

– Hva synes du om årets artister?

– Jeg har vaert opptatt av å booke musikk jeg selv liker og synes det er kvalitet over, så jeg sjekket ut alle artistene som skal spille før jeg gjorde en avtale med dem. Jeg sjekket også hvor populaere de var i Norge, og tror vi har fått hanket inn noen ganske gode artister, mener Cita.

HEADLINERE FOR lørdagen er blant annet den norske duoen Innertier. De startet opp i slutten av 2014, men allerede i 2015 var de en av de mest streamede artistene i Norge. Allerede før bandet hadde vaert aktivt i to år, nådde de 50 millioner streams totalt, med hits som «Du Er Ung», «Langt Igjen Å Gå» og «Jeg Vil Heller Ha Deg». Til helgen stiller de opp på scenen på Borhaug.

Det gjør også den norske sangeren og danseren, Alexandra Joner. Hun debuterte i 2012 med låten «Sunrise», og er nå aktuell med singelen «Kilimanjar­o».

Også Alexandra Stan, en rumensk soloartist mest kjent for låten «Mr.saxobeat», og duoen «Robin og Bugge» kommer til å gjeste scenen førstkomme­nde lørdag. Sistnevnte er en pop-rap gruppe fra Oslo, som slapp sittdebuta­lbum “ELAK”. Med dette albumet og radiohits som; Best når jeg er full, Fedrelande­t, Elak Elak, Bongo Drum, Non Stop, Overlegen, Backpacker og Monster i 2014. De har nå syv gull- og platina singler og 30 millioner streams totalt. Det er altså ikke småtteri som har blitt leid inn til helgens strandfest.

– Vi krysser fingrene for godt vaer, og håper så mange som mulig tar turen ut, avslutter han.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway