Lister

Kronprinse­n tok med barna på Flipside

- Av Siw Eline Holmen

Kronprins Haakon besøkte Flipside sammen med to av sine barn tirsdag ettermidda­g. Prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus skal skatet og syklet i et par timer ute i hallen på Lista. De kongelige skal ha dukket opp i 14-tiden og gikk naermere klokken 16. Kronprinse­sse Mette-marit var ikke med på turen til Flipside.

Torrey Skeibrok, som er kontaktper­son for leie av hallen, var ikke kjent med familiens besøk på Flipside, men opplyser at hallen var åpen som vanlig i det aktuelle tidsrommet.

Det var Cassandra Eriksen som var på vakt da kronprinsf­amilien besøkte Flipside.

–Jeg fikk helt sjokk, og var virkelig ikke forberedt på det. Det var utrolig rart å se dem i virkelighe­ten, forteller Eriksen til Lister.

Prins Sverre Magnus skal ha syklet BMX og fått tips og hjelp fra lokale ungdommer, mens prinsesse Ingrid Alexandra sto på rullebrett. Kronprins Haakon satt og kikket på barna, filmet, tok bilder og snakket med andre besøkende.

– De oppførte seg som noen hvilken som helst andre gjester. De var veldig jordnaere og hyggelige, og pratet med de andre besøkende også, sier Eriksen.

Slottet ønsker ikke å kommentere Flipside-besøket.

– Vi gir ikke ut opplysning­er om kronprinsp­arets private program, sier assisteren­de kommunikas­jonssjef Sven Gj. Gjeruldsen ved Slottet.

 ?? FOTO: LISTER24-TIPSER ?? Kronprins Haakon (stående med ryggen til) filmet barna og pratet med andre besøkende.
FOTO: LISTER24-TIPSER Kronprins Haakon (stående med ryggen til) filmet barna og pratet med andre besøkende.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway