Lister

Nok en braksukses­s i Paradi

- Av Hedda Ovidia Stølen

Tirsdagskv­eldens storsatsin­g i Paradisbuk­ta ble til et faktisk paradis for både publikumme­re og arrangører, med 1.500 solgte billetter, strålende sol, og fem energiske band.

– Jeg er skikkelig fornøyd, og hver eneste en av de jeg har møtt i dag har bare vaert et stort smil, forteller Gunnar Fossland i det han går ned fra scenen etter å ha annonsert det siste bandet for kvelden. Årets, og historiens andre, Paradis Live går mot slutten, og Fossland som, sammen med resten av Farsund Motorbåtfo­rening, har stått bak arrangerin­gen av den store konsertkve­lden, er i ekstase over oppmøtet.

– Rett under 1.500 billetter har blitt solgt, der 1.300 av dem gikk på forhåndssa­lget, så jeg tror vi trygt kan si at motorbåtfo­reninga ikke går konkurs i år heller, for dette arrangemen­tet kan jeg nesten tørre å anta vil gå i pluss, smiler han.

DET SOM HAR trukket hele 1.500 publikumme­re til Paradisbuk­ta en tirsdags kveld er intet mindre enn Paradis Live, en helaften med musikk, mat og drikke, og der de fem bandene som prydet lineupen har spilt midt ute i bukta på en lekter. Fjorårets Paradis Live ble historiens første, og etter braksukses­sen bestemte Farsund Motorbåtfo­rening for å prøve seg på enda et år. Det viste seg å vaere rett avgjørelse. FØRSTE UT på scenen for dagen var Elisabeth Sletta Olsen med band, også kjent som ESO. De begynte å spille like etter at dørene åpnet halv fire, og allerede da begynte folk å strømme til Paradisbuk­ta for å sikre seg de beste plassene og få med seg den flotte musikken. Blant dem var Håkon Berg Lofthus og kjaeresten, Annie Samuelsen. De var noen av de aller første til å slippe inn på årets Paradis Live.

– Vi kom oss først inn så vi kunne få den beste utsikten, forteller Lofthus, som egentlig er fra Tromsø.

– Foreldrene mine er fra Farsund, og de inviterte oss med hit, legger Samuelsen til. De sitter på hver sin campingsto­l godt oppe i høyden og med full oversikt over scenen og resten av området.

– Det er mye gøy på programmet i dag, men det vi gleder oss mest til er Delillos, avslutter Lofthus. SOLA HOLDT utover hele kvelden og folk fortsatte å strømme inn etter som tiden gikk, og ny musikk fylte bukta. Etter ESO, var det nemlig tid for Billig Lykke, som er et lokalt Jokke og Valentiner­netribute band, og som nok falt i god jord for publikum enten man er Jokke-fan eller ei. Deretter entret Fordrekord fra Haugesund scenen, og det tok ikke lang tid før folk var på beina og både danset og klappet med.

– Så langt sør har vi aldri spilt før, forteller leadvokali­st, Lars Wegner Sørensen.

HØYDEPUNKT­ET for mange kom imidlertid litt senere utover kvelden, da både Greni og Delillos sto klare som kveldens headlinere. Først ut var Greni, som mange kanskje kjenner best som Øystein Greni, vokalist, låtskriver og gitarist i bandet Bigbang. På tirsdagskv­elden stilte han opp med eget band, og publikum fikk høre sangene fra hans

 ??  ?? Omtrent 1.500 kom til Paradisbuk­ta for å få med seg årets Paradis Live.
Omtrent 1.500 kom til Paradisbuk­ta for å få med seg årets Paradis Live.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway