Lister

Kefest – igjen

-

parkfestiv­alen, Snorre og Maria, har snakket så mye om hvor fantastisk festivalen er, så da tenkte vi at det var på tide at vi kom ned og sjekket den ut selv, forteller Ellingvåg.

– Festivalen er utrolig bra organisert, og det er skikkelig kult hvordan det ikke bare er et par engasjerte folk som arrangerer den, men at hele lokalsamfu­nnet går sammen for å skape noe bra, legger Høeg til. De er begge enige om at selv om det er første året deres i parken, vil det ikke bli det siste.

– Det er nok starten på en lang tradisjon, smiler Ellingvåg. – FESTIVALEN­S MUSIKALSKE visjon er å vaere en rockefesti­val – med saerlig fokus på ny, norsk musikk, står det på festivalen­s nettsider, og også i år fikk flere unge band en sjanse til å spille på samme scene som etablerte navn som headlinern­e Oslo Ess, CC Cowboys og Truckfight­ers. Lineupen gjennom hele arrangemen­tet dekket bredt, og både store, små, norske og utenlandsk­e band fikk entre scenen, og dermed var det noe passet for de fleste. I løpet av de tre dagene på festivalen kunne man gå rett fra å høre på hip hop med KUUK til visesang med Tønes og rocketoner med Lüt, med kun et par sekunders gåtur mellom scenene.

– Det er så gøy å arrangere festival når ting klaffer, smiler festivalsj­efen, før han gjør seg ferdig med maten og løper tilbake ut igjen på konsertomr­ådet.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway