Lister

Glissent Beach Party

- Av Bjørn Hoel

Ifølge arrangøren var det i overkant 200 betalende gjester på Bispen Beach Party lørdag kveld. De trengte mellom 500 og 1.000 for å gå i balanse økonomisk.

– Det kunne gjerne kommet flere, men jeg jeg fornøyd. Og jeg ønsker at det blir beachparty her neste år også, sier konsertans­varlig Bogdan Babriel Cita, som var overbevist om at gjestene koste seg. flere stiller opp. Billettpri­sen var 500 om du betalte på forhånd, og 700 om man betalte på stedet.

GJESTEN Kim Andre Tjøtta synes generelt det er viktig å støtte opp om de lokale festivalen­e.

– Jeg ser fram til konserten og danseparty­et. Jeg håper det kommer flere enn vi er her nå. Men det er fint at noen tør å satse, sier Tjøtta, som saerlig gledet seg til Robin og Bugge.skulle opptre.

Vi snakket dessuten med de fire damene Nina Therese Larsen, Elin Wammer-pettersen, Maria Andersen og Hanne Vaagsvold.

– Jeg er her fordi jeg er glad i musikk. Jeg gleder meg mest til Innertier, sa Larsen.

– Det viktigste for meg er å høre god musikk, uttalte Wammer-pettersen.

– Jeg håper det blir litt mer liv her utover kvelden og til at Robin og Bugge kommer på scenen, sa Maria Andersen.

– Jeg liker å høre på god musikk, og ser saerlig fram til å høre Robin og Bugge, men også rumenske Alexandra Stan, som synger kjempebra, mente Hanne Vaagsvold. LIKE FØR nettopp Robin og Bugge entret scenen kom vi i snakk med et kjaerestep­ar, nemlig Kjetil Juliussen og Christine Andreassen.

– For meg er det viktig å støtte opp om bygda mi, og jeg bor jo rett borti gata her, Artistene jeg ser mest frem til å høre på at Robin og Bugge, og kanskje Innertier, forklartek­jetil Juliussen.

Han føyer til at han egentlig liker best hiphop og rap.

– Jeg synes det er godt at det blir arrangert slikt som dette på Borhaug. Og det gøy at man kan få til noe sånt på sånn en plass, påpekte kjaeresten, Christine Andreassen.

Hennes favoritter for kvelden var Alexandra Joner og Alexandra Stan.

 ?? FOTO: ELIAS HAVAAS ?? Alexandra Joner og hennes dansere leverte fullt show - til tross for glissen sandstrand foran dem.
FOTO: ELIAS HAVAAS Alexandra Joner og hennes dansere leverte fullt show - til tross for glissen sandstrand foran dem.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway