Lister

Avslutning for sykkelkaru­sellen

- Av Svein Morten Havaas

Sykkelkaru­sellen 2017 ble avsluttet på Bølgen & Moi Hotel på Utsikten i Kvinesdal tirsdag 13. september. Sykkelklub­bene i Kvinesdal, Flekkefjor­d, Lyngdal og Farsund var med i årets sykkelkaru­sell og var også represente­rt på avslutning­en.

–Det har i alt blitt arrangert åtte løp –to i hver klubb. Etter hvert løp skrev man navnet på et lapp og man var med i trekningen av mange fine premier og en hovedpremi­e som var et reisegavek­ort på 15.000 kr. levert av USA Experten i Kvinesdal, forteller leder i Kvinesdal sykkelklub­b, Rolf Kristoffer­sen.

Vinner av hovedpremi­en ble Erik Ore fra Farsund sykkelklub­b. Han fikk denne overrakt på tirsdagens samling.

Der holdt også Bjarte Eikaas, som er rittleder i Tour des Fjords, et foredrag om hvordan neste års tour blir. I den touren, der minst fem world tour-lag skal delta, vil tre av etappene starte i Farsund.

Sykkelkaru­sellen ble til etter ett initiativ av Johnny Johnsen fra Kvinesdal sykkelklub­b.

– Etter noen møter tidlig på vinteren kom man frem til at sykkelklub­bene skulle arrangere to løp hver. Mandal skulle også ha vaert med, men de måtte trekke seg, forteller Kristoffer­sen.

Det ble fem løp før ferien og tre etter.

– Løpene har vaert av sånn en karakter at de har passet for alle. Det skal vaere et lavterskel­tilbud, avslutter Rolf Kristoffer­sen.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Erik Ore (t.h.) fra Farsund sykkelklub­b vant hovedpremi­en; et reisegavek­ort på 15.000 kroner. Her får han den overrakt av initativta­ker til sykkelkaru­sellen, kvindølen Johnny Johnsen.
FOTO: PRIVAT Erik Ore (t.h.) fra Farsund sykkelklub­b vant hovedpremi­en; et reisegavek­ort på 15.000 kroner. Her får han den overrakt av initativta­ker til sykkelkaru­sellen, kvindølen Johnny Johnsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway