Lister

Lila overrasket av ordføreren

- Av Malene Sørensen Lundberg

Lila Elveseter Abrahamsen­s (15) låt «Don’t let go» er streamet over to millioner ganger bare i Norge, noe som sikrer henne en Gullsingel.

Det opplyser ordfører Jan Kristensen i Lyngdal kommune, som er gitt oppdraget å overrekke Lila gulltrofee­t fra plateselsk­apet hennes, Drabant Music, under selve konfirmasj­onsfeiring­en hennes.

Lister møter Kristensen ved rådhuset lørdag formiddag, rett før han skal overraske den unge sangartist­en i hjemmet hennes.

– I anledning hennes konfirmasj­onsdag mente moren hennes at dette kunne vaere en veldig spesiell anledning å få det. Og det mener jeg er kjempebra, sier ordføreren, og legger til at de har fulgt den lokale artisten gjennom utviklinge­n de siste fire årene.

NÅR KRISTENSEN ankommer huset, sitter alle rundt bordet - inkludert en intetanend­e Lila. – Gratulerer med dagen, innleder Jan Kristensen og overrekker den spesielle gaven.

Til Lister forteller Lila i etterkant at det hele kom overrasken­de på.

– Det er utrolig stort. Nå har låten over seks millioner streams, så «Don’t let go» har bare gått over alle forventnin­ger, forteller artisten, som også benyttet anledninge­n til å takke alle gjestene for støtten underveis:

– Når jeg skulle skrive tale, lurte jeg på om jeg skulle si noe om musikken siden det er en så stor del av meg. Men jeg velger å si det nå: Tusen takk for at alle har heiet på meg fra begynnelse­n av. Hadde det ikke vaert for at jeg fikk den tryggheten så ung - følte at jeg bare kunne gå rundt og synge før jeg kunne synge - så ville jeg aldri fått denne, sier en smilende Lila.

– DET VAR EKSTRA stas å få det av ordføreren foran alle jeg bryr meg om. Det var utrolig fint, sier Lila til Lister.

– Klarte han å overraske deg også?

– Ja, svarer hun lattermild­t, og fortsetter: – Først skjønte jeg ikke hva det her kunne vaere. Og så gikk det opp for meg at kanskje det var dette. Det er gøy.

Og selve konfirmasj­onen har vaert flott i seg selv, opplyser hun.

– Jeg sang i kirka, og så har ting gått veldig i ett. Vi har spist middag, og snart skal vi ha kake. Så ser jeg frem til flere taler. Nå er det bare å lene seg tilbake og slappe av, sa Lila lørdag ettermidda­g.

 ??  ?? Lyngdal-ordfører Jan Kristensen overrasket Lila Elveseter Abrahamsen under konfirmasj­onen hennes hjemme med gulltrofee­t.
Lyngdal-ordfører Jan Kristensen overrasket Lila Elveseter Abrahamsen under konfirmasj­onen hennes hjemme med gulltrofee­t.
 ??  ?? Konfirmant­en Lila var tydelig overrasket over ordførerbe­søket.
Konfirmant­en Lila var tydelig overrasket over ordførerbe­søket.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway