Lister

Kvinesdal misbrukte første opprykkssj­anse

- Av Vidar Falkum

Kvinesdal misbrukte første mulighet for direkte opprykk, men har tre matchballe­r igjen. –Denne kampen var forferdeli­g, oppsummere­r spillende Kvinesdals spillende trener, Thomas Gilbertson etter lørdagens bortekamp mot Tobienborg.

Med seier ville kvindølene vaere sikret seriegull og direkte opprykk til 4. divisjon. Det endte i stedet med 3–2-tap.

– Vi har flest sjanser, men makter ikke å sette ballen i mål mer enn to ganger. Dette er nok en av de dårligste prestasjon­ene våre i år, sukker Gilbertson.

Mellom linjene antyder han at det hviler en slags forbannels­e over Kristiansa­nd stadion.

–Vi har for vane å tape på den banen, konstatere­r Gilbertson.

Han legger ikke skjul på skuffelsen.

– Utrolig surt å ryke i dag. Det er en kamp vi dominerer, men ikke evner å sette ballen i mål.

Kvinesdal tok ledelsen allerede etter fire minutters spill ved Steffan Klungland før vertene slo tilbake på sin første sjanse. I andre omgang tar gjestene igjen ledelsen etter en scoring av Ulrik Svindland etter en times spill - og det hele så ut til å gå mot opprykk.

– Så scorer de ti minutter før slutt, og vi sender alle i angrep for å prøve å score, men slipper i stedet inn en til på overtid igjen, forteller Gilbertson.

Kvinesdal leder fortsatt 5. divisjonsa­vdelingen med solid margin. Og de har fortsatt tre kamper og dermed tre matchballe­r igjen på å avgjøre det hele. Det er treneren sikker på at de skal greie.

– Nå har vi tre muligheter igjen og skal avgjøre det hjemme mot Greipstad neste kamp, lover en offensiv Thomas Gilbertson.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway